Šampinjonai keptuvėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-31

Šampinjonai keptuvėje

Keptuvėje kepti pievagrybiai su svogūnais - tikrai naminis patiekalas, kurį mėgsta daugelis. Šampinjonai - tai dirbtinai užauginti, visą sezoną auginami grybai, kuriuos lengva nusipirkti ir paruošti. Parduotuvėje išsirinkite vidutinio dydžio egzempliorių su tvirta kepurėle. Ji turėtų būti balta, kreminė arba ruda. Vadovaujantis grybų kepimo keptuvėje receptu, grybus kepti yra vienas malonumas.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
140 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
4 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.86/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Šampinjonai keptuvėje Žingsnis 1
Apkepkite grybus. Į keptuvę įpilkite aliejaus ir įkaitinkite. Sudėkite grybus ir kepkite ant didžiausios ugnies. Retkarčiais grybus pamaišykite. Kepkite, kol grybai taps tolygiai auksinės spalvos, apie 10-15 minučių.

Žingsnis 2

Šampinjonai keptuvėje Žingsnis 2
Baigti gaminti. Į grybus sudėkite smulkintus svogūnus. Sumažinkite ugnį iki vidutinės ir kepkite, kol grybai ir svogūnai iškeps, maždaug 15 minučių. Išmaišykite, pasūdykite, pagardinkite pipirais ir nukelkite nuo ugnies.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos