Publikavimo data: 2024-03-31
Šampinjonai keptuvėje
Keptuvėje kepti pievagrybiai su svogūnais - tikrai naminis patiekalas, kurį mėgsta daugelis. Šampinjonai - tai dirbtinai užauginti, visą sezoną auginami grybai, kuriuos lengva nusipirkti ir paruošti. Parduotuvėje išsirinkite vidutinio dydžio egzempliorių su tvirta kepurėle. Ji turėtų būti balta, kreminė arba ruda. Vadovaujantis grybų kepimo keptuvėje receptu, grybus kepti yra vienas malonumas.
Žingsnis 1
Apkepkite grybus. Į keptuvę įpilkite aliejaus ir įkaitinkite. Sudėkite grybus ir kepkite ant didžiausios ugnies. Retkarčiais grybus pamaišykite. Kepkite, kol grybai taps tolygiai auksinės spalvos, apie 10-15 minučių.
Žingsnis 2
Baigti gaminti. Į grybus sudėkite smulkintus svogūnus. Sumažinkite ugnį iki vidutinės ir kepkite, kol grybai ir svogūnai iškeps, maždaug 15 minučių. Išmaišykite, pasūdykite, pagardinkite pipirais ir nukelkite nuo ugnies.
Kategorijos