Šampinjonai su raudonąja lašiša pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Šampinjonai su raudonąja lašiša

Visi žino, kad raudona žuvis yra labai maistinga ir naudinga. Joje yra medžiagų, be kurių neįmanomas visavertis žmogaus gyvenimas: fosforo, riebalų ir organizmui būtinų vitaminų. Ypač svarbu, kad upių ir jūrų dovanos būtų moterų ir vaikų mitybos racione. Be to, iš raudonųjų žuvų kepsnių galima paruošti gardžių patiekalų, kurie patiks visai šeimai.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
144 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3/5 (2 bal.)

Žingsnis 1

Šampinjonai su raudonąja lašiša Žingsnis 1
Svogūną supjaustykite pusžiedžiais ir kepkite įkaitintoje keptuvėje, kol įgaus auksinę spalvą. Pievagrybius supjaustykite griežinėliais, o sūrį sutarkuokite stambia tarka.

Žingsnis 2

Šampinjonai su raudonąja lašiša Žingsnis 2
Jei turite visą lašišos gabalą - supjaustykite jį 2-3 cm storio kepsniais, pasūdykite ir papipirinkite, aptepkite majonezu.

Žingsnis 3

Šampinjonai su raudonąja lašiša Žingsnis 3
Paimkite orkaitėje naudojamą kepimo indą, išdėliokite kepintus svogūnus, ant jų sudėkite lašišą. Ant žuvies sudėkite grybų griežinėlius.

Žingsnis 4

Šampinjonai su raudonąja lašiša Žingsnis 4
Pašaukite žuvį į orkaitę ir kepkite 30 minučių 200⁰C temperatūroje, likus 10 minučių iki pabaigos apibarstykite tarkuotu sūriu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, grybų patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, užkandis, julienas, tartaletės, naujametiniai užkandžiai, karšti naujametiniai patiekalai, receptų knyga, grybų tartaletės, vakarienė su vištienos filė, julienas su grybais

Kategorijos