Samsa su sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-01

Samsa su sūriu

Orkaitėje kepama samsa su sūriu iš sluoksniuotos tešlos - lengvas klasikinės samsos, kuri paprastai gaminama iš avienos, receptas. Samsa yra tradicinis uzbekų virtuvės kepinys. Šie trikampio formos karšti pyragaičiai būna labai skanūs. Patiekalas gaminamas iš sluoksniuotos tešlos, kurią galite pasigaminti patys arba nusipirkti parduotuvėje. Norėdami greitai paruošti receptą, rinkitės sluoksniuotą tešlą su trumpiausiu produktų sąrašu: miltais, druska, vandeniu ir aliejumi.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
329 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
20 g
Angliavandeniai
24 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, sezamo sėklos, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.07/5 (27 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Samsa su sūriu Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Įmuškite kiaušinį, supilkite į dubenį, suplakite plaktuvu, pusę kiaušinio supilkite į kitą dubenį kepimo indui patepti. Kitą pusę kiaušinio sumaišykite su tarkuotu sūriu ir išmaišykite.

Žingsnis 2

Samsa su sūriu Žingsnis 2
Suformuokite samosas. Lengvai iškočiokite tešlą, supjaustykite kvadratėliais. Į kiekvieno kvadrato vidurį dėkite sūrio įdaro. Užspauskite kraštus, kad gautųsi trikampis. Palikite 15 minučių pastovėti ant stalo.

Žingsnis 3

Samsa su sūriu Žingsnis 3
Iškepkite samosas. Aptepkite samosas kiaušiniu ir dėkite ant pergamentiniu popieriumi išklotos kepimo skardos. Pabarstykite sezamo sėklomis. Kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje 30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos