Šašlykas a la naturale. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Šašlykas a la naturale.

Šį receptą reguliariai naudojame vasaros savaitgaliais. Kebabas visada pavyksta. Prie kebabo turi būti daug įvairių šviežių žolelių ir daržovių. Prieskonių pridėkite pagal savo skonį.
Gaminimo laikas
180 min.
Laikas virtuvėje
57 min.
Kalorijos
219 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (6 bal.)

Žingsnis 1

Svogūnus supjaustykite griežinėliais, kai kuriuos smulkiai marinatui, kitus - žiedais, kad būtų galima pakaitomis su mėsa suverti ant iešmelių.

Žingsnis 2

Šašlykas a la naturale. Žingsnis 2
Mėsą supjaustykite 5-7 cm gabaliukais, sumaišykite su druska, pipirais ir smulkiai supjaustytais svogūnais, ant viršaus sudėkite svogūnų žiedus ir uždenkite maistine plėvele arba dangčiu.

Žingsnis 3

Palikite kebabą 4-5 valandoms, galite palikti šaldytuve per naktį.

Žingsnis 4

Mėsą suverkite ant iešmelių pakaitomis su svogūnais.

Žingsnis 5

Šašlykas a la naturale. Žingsnis 5
Dėkite iešmelius su mėsa ant grotelių. Kepkite ant grotelių, retkarčiais apversdami iešmelius, kad jie tolygiai iškeptų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, kiaulienos patiekalai, kepti orkaitėje ant kepimo skardos, sala, pietūs, vakarienė, kebabų sezonas, kebabas, kiaulienos kebabas, karštieji naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, kiaulienos vakarienė

Kategorijos