Publikavimo data: 2024-06-16
Šašlykas a la naturale.
Šį receptą reguliariai naudojame vasaros savaitgaliais. Kebabas visada pavyksta. Prie kebabo turi būti daug įvairių šviežių žolelių ir daržovių. Prieskonių pridėkite pagal savo skonį.
Žingsnis 1
Svogūnus supjaustykite griežinėliais, kai kuriuos smulkiai marinatui, kitus - žiedais, kad būtų galima pakaitomis su mėsa suverti ant iešmelių.
Žingsnis 2
Mėsą supjaustykite 5-7 cm gabaliukais, sumaišykite su druska, pipirais ir smulkiai supjaustytais svogūnais, ant viršaus sudėkite svogūnų žiedus ir uždenkite maistine plėvele arba dangčiu.
Žingsnis 3
Palikite kebabą 4-5 valandoms, galite palikti šaldytuve per naktį.
Žingsnis 4
Mėsą suverkite ant iešmelių pakaitomis su svogūnais.
Žingsnis 5
Dėkite iešmelius su mėsa ant grotelių. Kepkite ant grotelių, retkarčiais apversdami iešmelius, kad jie tolygiai iškeptų.
Kategorijos