Publikavimo data: 2024-06-22
Satsivi su kokosų pienu
Satsivi - tai sotus gruziniškas patiekalas iš paukštienos aromatingame padaže. Šis patiekalas nepaliks jūsų svečių abejingų, o jūs norėsite jį gaminti vėl ir vėl.
Žingsnis 1
Nuo vištienos šlaunelių nuimkite odą ir išvirkite šlauneles pasūdytame vandenyje.
Žingsnis 2
Išimkite vištieną iš sultinio, šiek tiek atvėsinkite, nupjaukite nugarinę dalį ir kiekvieną šlaunelę padalykite pusiau.
Žingsnis 3
Svogūnus savavališkai susmulkinkite ir pakepinkite augaliniame aliejuje.
Žingsnis 4
Mikserio puodelyje sumaišykite kokosų pieną, sūdytus skrudintus žemės riešutus, druską, aitriąją papriką, kalendrą, kepintą svogūną ir česnako skiltelę, jei reikia, įpilkite vandens. Sutrinkite blenderiu, įberkite šiek tiek aštriosios paprikos.
Žingsnis 5
Sudėkite vištieną ant lėkštės ir užpilkite padažu.
Kategorijos