Saulės blynai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Saulės blynai

Minkšti, švelnūs ir kvapnūs moliūgų blyneliai ne tik patiks savo skoniu, bet ir nudžiugins ryškiai geltona spalva. Pradžiuginkite savo artimuosius ir padovanokite jiems mini saulutes!
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
174 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
17 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.05/5 (22 bal.)

Žingsnis 1

Saulės blynai Žingsnis 1
Moliūgą nulupkite, iškepkite arba išvirkite nedideliame kiekyje vandens, kol suminkštės, ir sutrinkite šakute arba galite naudoti paruoštą moliūgų tyrę.

Žingsnis 2

Saulės blynai Žingsnis 2
Sumaišykite tyrę su kiaušiniais, cukrumi, druska ir miltais.

Žingsnis 3

Saulės blynai Žingsnis 3
Supilkite pieną ir dar kartą išmaišykite.

Žingsnis 4

Saulės blynai Žingsnis 4
Tešla turi būti gana skysta. Moliūgo gabalėliai neturėtų jūsų gėdinti, jie suteikia blynams ypatingo žavesio. Svarbiausia, kad nebūtų miltų gumuliukų.

Žingsnis 5

Saulės blynai Žingsnis 5
Palikite tešlą 20-30 minučių. Tai labai svarbus etapas, kad blynai būtų elastingesni ir nesuplyštų. Tada įpilkite 3 valgomuosius šaukštus augalinio aliejaus ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 6

Saulės blynai Žingsnis 6
Keptuvę patepkite aliejumi ir pradėkite kepti.

Žingsnis 7

Saulės blynai Žingsnis 7
Štai šias raudonplaukes gražuoles gavome.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, kepti patiekalai, užkandžiai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pusryčiai, Užgavėnės, blynai, receptų knyga, pusryčiai su kiaušiniu, blynai su kiaušiniu

Kategorijos