Publikavimo data: 2025-08-19
Saulės blynai
Minkšti, švelnūs ir kvapnūs moliūgų blyneliai ne tik patiks savo skoniu, bet ir nudžiugins ryškiai geltona spalva. Pradžiuginkite savo artimuosius ir padovanokite jiems mini saulutes!
Žingsnis 1
Moliūgą nulupkite, iškepkite arba išvirkite nedideliame kiekyje vandens, kol suminkštės, ir sutrinkite šakute arba galite naudoti paruoštą moliūgų tyrę.
Žingsnis 2
Sumaišykite tyrę su kiaušiniais, cukrumi, druska ir miltais.
Žingsnis 3
Supilkite pieną ir dar kartą išmaišykite.
Žingsnis 4
Tešla turi būti gana skysta. Moliūgo gabalėliai neturėtų jūsų gėdinti, jie suteikia blynams ypatingo žavesio. Svarbiausia, kad nebūtų miltų gumuliukų.
Žingsnis 5
Palikite tešlą 20-30 minučių. Tai labai svarbus etapas, kad blynai būtų elastingesni ir nesuplyštų. Tada įpilkite 3 valgomuosius šaukštus augalinio aliejaus ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 6
Keptuvę patepkite aliejumi ir pradėkite kepti.
Žingsnis 7
Štai šias raudonplaukes gražuoles gavome.
Kategorijos