Publikavimo data: 2024-05-26
Saulėtasis mannikinas su ananasais
"Manniki" su ananasais perteikia šiltos atogrąžų vasaros egzotiką dėl sultingų, aromatingų vaisių. Net ir šiame pyrage jis yra karalius. Kulinaro rūpestis - pabrėžti jo privalumus, sėkmingai sujungti paprastus ingredientus su vaisiaus savybėmis. Ir manikinoje tai pavyksta beveik visada, nes norint jį paruošti, nereikia jokių ypatingų išlaidų ar super sunkumų. Tai ir yra šio saulėtos spalvos manikino "gudrybė".
Žingsnis 1
Sumaišykite grietinę su manų kruopomis. Suberkite cukrų, tada sodą. Truputį palaukite, kad manų kruopos išbrinktų, o soda ištirptų.
Žingsnis 2
Kiaušinius suplakite iki purumo ir įmaišykite į tešlą. Išmaišykite. Supjaustykite ananasus kubeliais, perkelkite juos į tešlą ir išmaišykite.
Žingsnis 3
Paruoštą masę perkelkite į kepimo formą, išklotą kepimo pergamentu. Kepkite orkaitėje 45 minutes 180 laipsnių temperatūroje.
Kategorijos