sausainiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-29

Sausainiai

Kaip namuose išsikepti paprastą, skanų ir greitą desertą? Kaip padaryti, kad tešla būtų oro? Tai paprasta! Pasinaudokite šiuo sausainių receptu ir pagaminkite puikų skanėstą visai šeimai. Iš biskvitų tešlos galite iškepti mėgstamo pyrago apkepą arba patiekti kaip atskirą patiekalą. Tai abipusiai naudingas variantas arbatai. Klasikinis pyrago biskvitas nesukrenta, nors minkant tešlą nenaudojamas raugas. Jam paruošti reikės minimalaus produktų rinkinio ir 20 cm skersmens formos. Imkite kiaušinius, cukrų, miltus ir imkitės sausainių pyragaičių gaminimo.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
249 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
42 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, Kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.05/5 (21 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

sausainiai Žingsnis 1
Prieš gamindami bet kokį naminį pyragą, pradėkite nuo biskvito tešlos. Į trynius suberkite cukrų, bet ne visą, o tik pusę. Energingai išmaišykite maišytuvu arba šakute.

Žingsnis 2

sausainiai Žingsnis 2
Išplakite baltymus, iš kurių sudarytas klasikinis sausainis. Tai reikėtų daryti 5-10 minučių. Kol susidarys sodrios putos. Palaipsniui, nenustodami plakti mišinį, suberkite likusį cukrų.

Žingsnis 3

sausainiai Žingsnis 3
Į trynius suberkite miltus. Kaip padaryti, kad biskvitas būtų purus ir skanus? Miltus įmaišykite palaipsniui. Maišykite apie penkias minutes.

Žingsnis 4

sausainiai Žingsnis 4
Supilkite mišinį į išplaktus baltymus ir atsargiai išmaišykite.

Žingsnis 5

sausainiai Žingsnis 5
Pereikite prie paskutinio greito sausainio paruošimo namuose etapo. Perkelkite tešlą į kepimo formą. Tešla turi būti ne aukštesnė nei ⅔ formos. Dėkite biskvitą į orkaitę ir kepkite 50 minučių, pirmąsias 20 minučių jo neatidarykite, kad tešla nenukristų. Išimkite iš orkaitės, suvyniokite į maistinę plėvelę ir palikite per naktį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos