Publikavimo data: 2024-03-29
Sausainiai su kondensuotu pienu
Tradiciškai sausainių tešla gaminama iš miltų, kiaušinių ir cukraus. Yra ir nesaldžių kepinių versijų, kurios valgomos vietoj duonos. Rusijoje žmonės mieliau kepa saldžius sausainius, pridėdami, pavyzdžiui, kondensuoto pieno. Sausainiai su kondensuotu pienu paruošiami labai greitai. Pyrago plutai iškepti užtrunka tik 25 minutes. O ingredientų paruošimas užtruks ne ilgiau kaip 5 minutes. Biskvitui su sutirštintu pienu paruošti reikės tik vienos skardinės sutirštinto pieno. Paruoštas biskvitas gaunasi labai minkštas, skanus ir sultingas. Jį galima iš karto patiekti prie arbatos arba naudoti pyragui.
Žingsnis 1
Pradėkite ruošti kondensuotą biskvitą pyragui. Miltus sumaišykite su soda. Į kiaušinius supilkite kondensuotą pieną ir ištirpintą sviestą.
Žingsnis 2
Palaipsniui supilkite miltus, sumaišytus su soda.
Žingsnis 3
Toliau kepkite sausainius su kondensuotu pienu. Supilkite tešlą į formą ir pašaukite į orkaitę. Desertas bus paruoštas per 25 minutes. Kepinys su kondensuotu pienu paruoštas. Kaip matote, receptas labai paprastas.
Kategorijos