Publikavimo data: 2025-08-17
Sausainiai su mandarinais
Prie stiprios arbatos ar kvapnios kavos geriausiai tinka skanūs ir aromatingi pyragaičiai, pavyzdžiui, biskvitas su mandarinais. Paruoškite biskvitą su mandarinais pagal mūsų receptą! Esame tikri, kad jūsų artimieji būtinai paprašys recepto! Kaip priedą prie tešlos galite naudoti mėgstamus prieskonius: šafraną arba cinamoną. Prieš patiekdami nepamirškite papuošti patiekalo mėgstamu užpildu, cukraus pudra, vaisių gabalėliais arba šokoladu.
Žingsnis 1
Supjaustykite mandarinus griežinėliais.
Žingsnis 2
Įmuškite kiaušinius ir supilkite į gilų dubenį. Suberkite cukrų, kepimo miltelius ir greitai išplakite. Suberkite miltus ir išminkykite tešlą. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių.
Žingsnis 3
Sudėkite mandarinus į tešlą ir išmaišykite.
Žingsnis 4
Kepimo indą ištepkite augaliniu aliejumi, sudėkite į jį tešlą ir pašaukite į orkaitę 20 minučių. Patikrinkite sausainius mediniu iešmeliu - pradūrus ir ištraukus jį iš tešlos, iešmelio paviršius turi būti sausas.
Žingsnis 5
Išimkite jį ir apverskite tiesiai į formą. Kai tik desertas atvės, galite jį patiekti apibarstytą milteliais ir papuoštą mandarino skiltele.
Kategorijos