Publikavimo data: 2024-06-24
Sausainių ritinys su obuoliais ir riešutais
Suktinukas gaunasi labai minkštas ir lengvas. Visi ingredientai yra subalansuoti ir atlieka labai svarbų vaidmenį. Cinamonas desertui suteikia švelnaus prieskonio, o graikinių riešutų traškesys pažadina jausmų bangą ir paryškina atskirų skonių niuansus.
Žingsnis 1
Obuolius sutarkuokite stambia tarka. Išspauskite sultis, suberkite cinamoną ir cukrų. Viską gerai išmaišykite. Atidėkite į šalį.
Žingsnis 2
Toliau ruoškite tešlą. Atskirkite baltymus nuo trynių. Baltymus plakite mikseriu, kol susidarys standžios viršūnės, palaipsniui suberkite cukrų. Trynius plakite iki putų.
Žingsnis 3
Į baltymus įmaišykite trynius ir miltus. Švelniai išmaišykite, nepažeisdami oro.
Žingsnis 4
Kepimo skardą išklokite kepimo pergamentu. Paskleiskite įdaro sluoksnį, įsitikinkite, kad jis gerai išlygintas. Ant viršaus pabarstykite riešutų arba sultenių.
Žingsnis 5
Tešlą dėkite ant obuolių įdaro. Švelniai viską išlyginkite. Kepkite 20 minučių 180 °C temperatūroje.
Žingsnis 6
Uždenkite kepinį rankšluosčiu arba lenta ir atsargiai apverskite, kad obuolių įdaras būtų viršuje. Suvyniokite ir apibarstykite cukraus pudra.
Kategorijos