Sausainių ritinys su obuoliais ir riešutais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

Sausainių ritinys su obuoliais ir riešutais

Suktinukas gaunasi labai minkštas ir lengvas. Visi ingredientai yra subalansuoti ir atlieka labai svarbų vaidmenį. Cinamonas desertui suteikia švelnaus prieskonio, o graikinių riešutų traškesys pažadina jausmų bangą ir paryškina atskirų skonių niuansus.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
116 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
21 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 4.08/5 (25 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sausainių ritinys su obuoliais ir riešutais Žingsnis 1
Obuolius sutarkuokite stambia tarka. Išspauskite sultis, suberkite cinamoną ir cukrų. Viską gerai išmaišykite. Atidėkite į šalį.

Žingsnis 2

Sausainių ritinys su obuoliais ir riešutais Žingsnis 2
Toliau ruoškite tešlą. Atskirkite baltymus nuo trynių. Baltymus plakite mikseriu, kol susidarys standžios viršūnės, palaipsniui suberkite cukrų. Trynius plakite iki putų.

Žingsnis 3

Sausainių ritinys su obuoliais ir riešutais Žingsnis 3
Į baltymus įmaišykite trynius ir miltus. Švelniai išmaišykite, nepažeisdami oro.

Žingsnis 4

Sausainių ritinys su obuoliais ir riešutais Žingsnis 4
Kepimo skardą išklokite kepimo pergamentu. Paskleiskite įdaro sluoksnį, įsitikinkite, kad jis gerai išlygintas. Ant viršaus pabarstykite riešutų arba sultenių.

Žingsnis 5

Sausainių ritinys su obuoliais ir riešutais Žingsnis 5
Tešlą dėkite ant obuolių įdaro. Švelniai viską išlyginkite. Kepkite 20 minučių 180 °C temperatūroje.

Žingsnis 6

Sausainių ritinys su obuoliais ir riešutais Žingsnis 6
Uždenkite kepinį rankšluosčiu arba lenta ir atsargiai apverskite, kad obuolių įdaras būtų viršuje. Suvyniokite ir apibarstykite cukraus pudra.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos