Šavarma "A-Judi" pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Šavarma "A-Judi"

Skanus, turtingas, išskirtinis receptas, gastronominis sveikinimas jūsų skonio receptoriams.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
145 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
15 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 5/5 (2 bal.)

Žingsnis 1

Šavarma "A-Judi" Žingsnis 1
Mėsą kepkite ant grotelių su sviestu ir pjaustykite griežinėliais, kaip parodyta paveikslėlyje.

Žingsnis 2

Šavarma "A-Judi" Žingsnis 2
Bulves supjaustykite batonais ir apkepkite keptuvėje.

Žingsnis 3

Šavarma "A-Judi" Žingsnis 3
Supjaustykite daržoves: agurką supjaustykite griežinėliais, pomidorą - griežinėliais, aisbergo salotas - griežinėliais, jalapeno - griežinėliais.

Žingsnis 4

Šavarma "A-Judi" Žingsnis 4
Sutarkuokite sūrį.

Žingsnis 5

Šavarma "A-Judi" Žingsnis 5
Padažui į maišytuvą sudėkite grietinę, česnaką, kiaušinį, prieskonius, pomidorus, 10 g sviesto ir plakite 20 sekundžių.

Žingsnis 6

Šavarma "A-Judi" Žingsnis 6
Pitą patepkite padažu, tada sudėkite kalakutieną, bulves, agurkus, pomidorus, jalapeno, sūrį, aisbergo sūrį, dar kartą aptepkite padažu ir susukite. Dėkite į 200 laipsnių temperatūros orkaitę 5 minutėms arba kepkite ant grotelių 1 minutę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
mėsos patiekalai, užkandžiai, užkandžiai su duona ar pita, šavarma, padažai ir marinatai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, islandija, pietūs, vakarienė, užkandis, žalumynų sezonas, česnakų sezonas, receptų knyga, česnakiniai užkandžiai

Kategorijos