Publikavimo data: 2025-08-19
Šavarma "A-Judi"
Skanus, turtingas, išskirtinis receptas, gastronominis sveikinimas jūsų skonio receptoriams.
Žingsnis 1
Mėsą kepkite ant grotelių su sviestu ir pjaustykite griežinėliais, kaip parodyta paveikslėlyje.
Žingsnis 2
Bulves supjaustykite batonais ir apkepkite keptuvėje.
Žingsnis 3
Supjaustykite daržoves: agurką supjaustykite griežinėliais, pomidorą - griežinėliais, aisbergo salotas - griežinėliais, jalapeno - griežinėliais.
Žingsnis 4
Sutarkuokite sūrį.
Žingsnis 5
Padažui į maišytuvą sudėkite grietinę, česnaką, kiaušinį, prieskonius, pomidorus, 10 g sviesto ir plakite 20 sekundžių.
Žingsnis 6
Pitą patepkite padažu, tada sudėkite kalakutieną, bulves, agurkus, pomidorus, jalapeno, sūrį, aisbergo sūrį, dar kartą aptepkite padažu ir susukite. Dėkite į 200 laipsnių temperatūros orkaitę 5 minutėms arba kepkite ant grotelių 1 minutę.
Kategorijos