Publikavimo data: 2024-06-15
Shawerma Piterio stiliumi
Šavermą reikia ruošti prieš pat vartojimą, nes dėl sultingo įdaro per ilgą laiką pita gali sudrėkti.
Žingsnis 1
Kepkite faršą keptuvėje apie 15 minučių, kol iškeps, nepridėdami aliejaus, pagal skonį įberkite druskos.
Žingsnis 2
Pomidorą, agurką ir svogūną supjaustykite mažais kubeliais. Sumaišykite visus ingredientus dubenyje. Į gautą daržovių mišinį įmaišykite per presą išspaustą česnaką. Pagal skonį įpilkite grietinės arba majonezo, jei naudojate grietinę, masę reikėtų pasūdyti. Viską sumaišykite.
Žingsnis 3
Padėkite pitą ant stalo ir ant vieno pitos krašto uždėkite pusę daržovių salotų ir pusę maltos mėsos. Suvyniokite pitą.
Kategorijos