Šildantis daržovių troškinys pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-15

Šildantis daržovių troškinys

Gaminimo laikas
100 min.
Laikas virtuvėje
80 min.
Kalorijos
92 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.2/5 (5 bal.)

Žingsnis 1

Baklažanus supjaustykite 1-1,5 cm dydžio kubeliais. Jei baklažanai seni, būtinai pašalinkite odelę. Nulupkite svogūnus ir supjaustykite juos žiedais arba pusžiedžiais. Morkas supjaustykite vidutinio storio žiedais. Jei pupelės pirktinės, iš skardinės išpilkite skysčio perteklių, o jei jas virsite patys, nevirkite jų iki visiško paruošimo, jos turi likti šiek tiek kietos.

Žingsnis 2

Dideliame puode arba katilinėje sumaišykite žirnius ir raudonąsias pupeles, sutrintą česnaką, o po 15 minučių sudėkite svogūnus, morkas ir alyvuogių aliejų. Po 10 minučių į katilą sudėkite baklažanus.

Žingsnis 3

Virkite apie 15 minučių, kol išvirs. Prieš patiekdami pabarstykite žolelėmis ir prieskoniais pagal skonį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, moliūgų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, moliūgų garnyrai, receptų knyga

Kategorijos