Publikavimo data: 2025-08-16
Šiltos salotos su avokadais multicooker keptuvėje
Šiltos salotos labiausiai paplitusios Europos ir Azijos virtuvėje, iš kur jos atkeliavo ir pas mus. Yra kelios tokio patiekalo gaminimo taisyklės. Tai užkandis arba pagrindinis patiekalas pusryčiams, užkandžiui ar vakarienei. Jį sudaro 3-5 ingredientai, o padažas - augaliniai aliejai su prieskoniais. Dažnai šiltos salotos ruošiamos iš bulvių, žalumynų, svogūnų, kiaušinių, daržovių, alyvuogių arba alyvuogių ir grybų. Greitų ir sveikų salotų gerbėjams patiks šiltos salotos su avokadu daugiaryžyje.
Žingsnis 1
Paruoškite šiltų salotų ingredientus. Salierą ir papriką supjaustykite ne storesniais nei 1 cm griežinėliais. Avokadą supjaustykite 1 x 1 cm dydžio kubeliais. Dubenyje sumaišykite padažą. Į alyvuogių aliejų įmaišykite džiovintą česnaką, garstyčias ir medų. Pagardinkite druska ir išspauskite laimo sultis. Visus ingredientus gerai išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 2
Paruoškite šiltas salotas. Ištepkite multicooker dubenį augaliniu aliejumi. Sudėkite į jį salierus, paprikas ir kukurūzų grūdus, įjunkite "Kepimo" režimą ir kepkite 7 minutes, tada sudėkite avokadą ir kepkite dar 2 minutes. Supilkite padažą ant salotų ir kaitinkite apie minutę.
Kategorijos