Publikavimo data: 2024-03-24
Šiltos salotos su vištiena ir grybais
Šiltos salotos labai populiarios, nes jose dera karšto ir šalto patiekalo elementai. Paruoškite šiltas salotas su kepta vištiena, grybais ir vyšniniais pomidorais. Visus ingredientus sudėkite ant šviežių aisbergo lapų, užpilkite majonezo ir grūdėtųjų garstyčių padažu ir pabarstykite tarkuotu sūriu. Paruoštas skanus, lengvas ir mažai kalorijų turintis patiekalas. Šios salotos puikiai tinka pietums, vakarienei ar šventiniam stalui.
Žingsnis 1
Grybus supjaustykite plonais griežinėliais.
Žingsnis 2
Vyšninius pomidorus perpjaukite per pusę.
Žingsnis 3
Sūrį sutarkuokite smulkia tarka.
Žingsnis 4
Paruoškite padažą: sumaišykite majonezą ir grūdėtąsias garstyčias.
Žingsnis 5
Įkaitinkite keptuvę ir augaliniame aliejuje 5 minutes kepkite grybus, kol suminkštės. Pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 6
Vištienos filė supjaustykite nedideliais gabalėliais ir kepkite augaliniame aliejuje 8-10 minučių. Kepkite ant vidutinės ugnies, kad vištiena būtų iškepusi viduje, o išorėje nesudegtų. Pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 7
Rankomis susmulkinkite aisbergo salotas ir sudėkite į gilų dubenį. Sudėkite vištieną, grybus ir vyšninius pomidorus.
Žingsnis 8
Apšlakstykite salotas majonezo ir garstyčių padažu ir išmaišykite.
Žingsnis 9
Sudėkite salotas į lėkštę ir pabarstykite tarkuotu sūriu.
Kategorijos