Širdinga šavarma su grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-22

Širdinga šavarma su grybais

Šavarmos populiarumo paslaptis paprasta. Tai nebrangus, lengvai paruošiamas, skanus ir patogus maistas. Tačiau nusipirkta šavarma ne visada patiks pagal skonį. O šis receptas patiks grybų mėgėjams, nes patys visada galite pasigaminti būtent tai, ko norite.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
161 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.96/5 (25 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Širdinga šavarma su grybais Žingsnis 1
Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir 10 minučių kepkite grybus ant didelės ugnies. Skystis turi išgaruoti, o grybai turi būti lengvai parudavę. Nuimkite nuo ugnies ir pagardinkite druska.

Žingsnis 2

Širdinga šavarma su grybais Žingsnis 2
Kitoje keptuvėje saulėgrąžų aliejuje maišydami kepkite vištienos gabalėlius 5-7 minutes, kol taps auksinės spalvos.

Žingsnis 3

Širdinga šavarma su grybais Žingsnis 3
Išdėliokite pitą ant stalo. Aptepkite 5 cm nuo krašto esančią pitos dalį česnakiniu padažu. Ant suteptos dalies išdėliokite sluoksnius: Pekino kopūstus, korėjietiškas morkas, grybus, vištienos filė ir pomidorus. Pabarstykite sūriu ir užpilkite česnakiniu padažu. Suvyniokite pitą taip, kad įdaro nesimatytų.

Žingsnis 4

Širdinga šavarma su grybais Žingsnis 4
Padėkite šavarmą ant grotelių ir 10 minučių pašaukite į iki 200 °C įkaitintą orkaitę. Sūris turi išsilydyti, o pita turi tapti traški.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos