Širdinga šavarma su grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-22

Širdinga šavarma su grybais

Šavarmos populiarumo paslaptis paprasta. Tai nebrangus, lengvai paruošiamas, skanus ir patogus maistas. Tačiau nusipirkta šavarma ne visada patiks pagal skonį. O šis receptas patiks grybų mėgėjams, nes patys visada galite pasigaminti būtent tai, ko norite.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
161 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.96/5 (25 bal.)

Žingsnis 1

Širdinga šavarma su grybais Žingsnis 1
Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir 10 minučių kepkite grybus ant didelės ugnies. Skystis turi išgaruoti, o grybai turi būti lengvai parudavę. Nuimkite nuo ugnies ir pagardinkite druska.

Žingsnis 2

Širdinga šavarma su grybais Žingsnis 2
Kitoje keptuvėje saulėgrąžų aliejuje maišydami kepkite vištienos gabalėlius 5-7 minutes, kol taps auksinės spalvos.

Žingsnis 3

Širdinga šavarma su grybais Žingsnis 3
Išdėliokite pitą ant stalo. Aptepkite 5 cm nuo krašto esančią pitos dalį česnakiniu padažu. Ant suteptos dalies išdėliokite sluoksnius: Pekino kopūstus, korėjietiškas morkas, grybus, vištienos filė ir pomidorus. Pabarstykite sūriu ir užpilkite česnakiniu padažu. Suvyniokite pitą taip, kad įdaro nesimatytų.

Žingsnis 4

Širdinga šavarma su grybais Žingsnis 4
Padėkite šavarmą ant grotelių ir 10 minučių pašaukite į iki 200 °C įkaitintą orkaitę. Sūris turi išsilydyti, o pita turi tapti traški.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
mėsos patiekalai, užkandžiai, užkandžiai su duona ar pita, šavarma, padažai ir marinatai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, islandija, pietūs, vakarienė, užkandis, žalumynų sezonas, česnakų sezonas, receptų knyga, česnakiniai užkandžiai

Kategorijos