Publikavimo data: 2024-05-26
Širdinga šoninė ir grikiai
Grikiai yra gana paplitusi košė, kuri naudojama kaip garnyras prie daugelio patiekalų. Yra žmonių, kurie susižavi grikiais ir gali juos valgyti be nieko. Tačiau bet kokiu atveju, kai košė papildoma mėsa arba žuvimi, patiekalas tampa daug sotesnis, skanesnis ir aromatingesnis. Jei jums labai reikia greitų pietų ar vakarienės recepto, grikiai su šonine yra puiki išeitis šioje situacijoje.
Žingsnis 1
Išvirkite grikius pasūdytame vandenyje. Nedideliame kiekyje augalinio aliejaus lengvai pakepinkite svogūną.
Žingsnis 2
Tada sudėkite šoninę, pakepinkite, kol ji taps auksinė, tada sumaišykite su grikiais. Pagal skonį pagardinkite druska. Jei kepimui naudojate šviežią šoninę, pirmiausia ją reikia apkepti keptuvėje be augalinio aliejaus, o tada sudėti svogūnus. Jei rūkyti, to daryti nebūtina.
Kategorijos