Širdinga šoninė ir grikiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Širdinga šoninė ir grikiai

Grikiai yra gana paplitusi košė, kuri naudojama kaip garnyras prie daugelio patiekalų. Yra žmonių, kurie susižavi grikiais ir gali juos valgyti be nieko. Tačiau bet kokiu atveju, kai košė papildoma mėsa arba žuvimi, patiekalas tampa daug sotesnis, skanesnis ir aromatingesnis. Jei jums labai reikia greitų pietų ar vakarienės recepto, grikiai su šonine yra puiki išeitis šioje situacijoje.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
368 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
24 g
Angliavandeniai
23 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.26/5 (39 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Širdinga šoninė ir grikiai Žingsnis 1
Išvirkite grikius pasūdytame vandenyje. Nedideliame kiekyje augalinio aliejaus lengvai pakepinkite svogūną.

Žingsnis 2

Širdinga šoninė ir grikiai Žingsnis 2
Tada sudėkite šoninę, pakepinkite, kol ji taps auksinė, tada sumaišykite su grikiais. Pagal skonį pagardinkite druska. Jei kepimui naudojate šviežią šoninę, pirmiausia ją reikia apkepti keptuvėje be augalinio aliejaus, o tada sudėti svogūnus. Jei rūkyti, to daryti nebūtina.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos