Publikavimo data: 2024-06-09
Širdingas kalakutienos pyragas
Kalakutiena laikoma dietine mėsa, kurios sudėtyje yra subalansuotų baltymų, riebalų ir angliavandenių. Paukštiena labai gerai virškinama organizme, nesukelia alerginių reakcijų ir puikiai tinka kūdikiams maitinti. Kalakutienos pyragas puikiai paįvairins vakarienės stalą, sotus ir naudingas pamaitinti visus šeimos narius.
Žingsnis 1
Supjaustytas daržoves kepkite augaliniame aliejuje apie 5 minutes. Virtą mėsą supjaustykite nedideliais gabalėliais. Į mėsą pagal skonį sudėkite troškintas daržoves, kiaušinius, grietinėlę, žoleles, alyvuoges ir prieskonius.
Žingsnis 2
Sluoksniuotą tešlą padalykite į 2 dalis ir plonai iškočiokite. Vieną dalį dėkite ant riebalais išteptos kepimo skardos, sudėkite įdarą ir uždenkite kita tešlos puse. Užspauskite kraštus. Atsargiai subadykite tešlą šakute, aptepkite ją sviestu ir pašaukite į 180° įkaitintą orkaitę kepti 50 minučių.
Kategorijos