Publikavimo data: 2024-06-08
Širdingas plovas multicooker įrenginyje
Pilavo gaminimas multivariklyje nėra sudėtingas procesas. Tokį plovą galima vadinti greitu, puikiai tinkančiu namuose ruošiamai vakarienei. Jei turite laiko, ryžius galite iš anksto pamirkyti vandenyje, kad virimas užtruktų trumpiau. Į vieną iš gaminimo greičio niuansų galima atsižvelgti ir į mėsos gabaliukų dydį. Kuo smulkiau jie supjaustyti, tuo greičiau išvirs plovas.
Žingsnis 1
Supjaustykite mėsą mažais, maždaug 2 cm dydžio kubeliais, tada įjunkite daugiafunkcinės keptuvės režimą "Kepti" ir sudėkite į ją mėsą. Tuo tarpu nulupkite svogūną ir morką.
Žingsnis 2
Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais, morkas sutarkuokite stambia tarka. Po 10 minučių, sudėjus mėsą, supilkite svogūnus, tada morkas. Kepkite dar apie 5-7 minutes.
Žingsnis 3
Sudėkite garuose virtus ryžius, kuriuos prieš tai geriausia kelis kartus nuplauti šaltu vandeniu. Suberkite prieskonius, įdėkite česnako galvutę ir užpilkite ryžius vandeniu taip, kad jis būtų šiek tiek aukščiau ryžių lygio.
Žingsnis 4
"Pilavo" režimu virkite apie 40 minučių. Baigę programą išimkite česnako galvutę. Pilavą išmaišykite, patiekite dar karštą.
Kategorijos