Publikavimo data: 2024-06-09
"Širdingas" sausainis
Širdies sausainis yra klasika. Jį taip paprasta paruošti, kad jį gali pagaminti kiekvienas. Biskvitas būna labai minkštas, orus ir kvapnus. Dėl į jo sudėtį įeinančių kiaušinių jo spalva yra aukso geltonumo ir labai apetitiška. Biskvito struktūra yra minkšta ir labai malonaus skonio. Kartą paragavę "Širdies" sausainio, patirsite labai malonų įspūdį.
Žingsnis 1
Atskirkite baltymus nuo trynių, gerai išplakite baltymus, tada iš karto įberkite puodelį cukraus ir 4-5 minutes plakite mikseriu didžiausiu greičiu. Dabar sudėkite trynius į išplaktus baltymus ir vėl gerai išplakite.
Žingsnis 2
Į mišinį suberkite persijotus miltus, vanilinį cukrų ir atsargiai išmaišykite. Tešlą supilkite į paruoštą formą su pergamentiniu popieriumi. Dėkite ją į iki 180 °C įkaitintą orkaitę 30 minučių. Tada sumažinkite orkaitės temperatūrą iki 150 °C ir kepkite sausainius dar 30 minučių. Visą kepimo laiką neatidarykite orkaitės.
Kategorijos