"Širdingas" sausainis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

"Širdingas" sausainis

Širdies sausainis yra klasika. Jį taip paprasta paruošti, kad jį gali pagaminti kiekvienas. Biskvitas būna labai minkštas, orus ir kvapnus. Dėl į jo sudėtį įeinančių kiaušinių jo spalva yra aukso geltonumo ir labai apetitiška. Biskvito struktūra yra minkšta ir labai malonaus skonio. Kartą paragavę "Širdies" sausainio, patirsite labai malonų įspūdį.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
254 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
44 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.87/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

"Širdingas" sausainis Žingsnis 1
Atskirkite baltymus nuo trynių, gerai išplakite baltymus, tada iš karto įberkite puodelį cukraus ir 4-5 minutes plakite mikseriu didžiausiu greičiu. Dabar sudėkite trynius į išplaktus baltymus ir vėl gerai išplakite.

Žingsnis 2

"Širdingas" sausainis Žingsnis 2
Į mišinį suberkite persijotus miltus, vanilinį cukrų ir atsargiai išmaišykite. Tešlą supilkite į paruoštą formą su pergamentiniu popieriumi. Dėkite ją į iki 180 °C įkaitintą orkaitę 30 minučių. Tada sumažinkite orkaitės temperatūrą iki 150 °C ir kepkite sausainius dar 30 minučių. Visą kepimo laiką neatidarykite orkaitės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos