Širdingas šokoladu padengtas mannikinas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Širdingas šokoladu padengtas mannikinas

Šokoladu aplietas mannikinas yra skanus pyragas, kuris jau seniai žinomas ne vienai kartai. Šiandien yra daugybė manniko paruošimo variantų, su skirtingais įdarais, skirtingu glajumi, pabarstukais. Mannikos gaminimas - procesas gana paprastas, nereikalaujantis ypatingų įgūdžių ar žinių. Šis pyragas patiks ir vaikams, ir suaugusiesiems.
Gaminimo laikas
140 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
220 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
39 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.35/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Širdingas šokoladu padengtas mannikinas Žingsnis 1
Atskirame dubenyje sumaišykite dribsnius, kepimo miltelius, vanilinį ir granuliuotą cukrų. Supilkite kefyrą ir suplakite, kad susijungtų. Palikite 40 minučių kambario temperatūroje. Per šį laiką tešla pakils ir taps puri. Įmuškite kiaušinius ir supilkite į kefyro mišinį. Plakite iki vientisos masės. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Ištepkite formą sviestu ir supilkite tešlą. Kepkite 25-30 minučių.

Žingsnis 2

Širdingas šokoladu padengtas mannikinas Žingsnis 2
Paruoškite glajų, sumaišydami kakavos miltelius ir cukrų nedideliame dubenėlyje arba puodelyje. Supilkite sviestą ir pieną. Pastatykite ant silpnos ugnies ir nuolat maišykite. Užvirinkite ir išjunkite. Atvėsinkite kambario temperatūroje. Atvėsusį mannikiną apipilkite glajumi.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos