Publikavimo data: 2024-05-25
Širdingas šokoladu padengtas mannikinas
Šokoladu aplietas mannikinas yra skanus pyragas, kuris jau seniai žinomas ne vienai kartai. Šiandien yra daugybė manniko paruošimo variantų, su skirtingais įdarais, skirtingu glajumi, pabarstukais. Mannikos gaminimas - procesas gana paprastas, nereikalaujantis ypatingų įgūdžių ar žinių. Šis pyragas patiks ir vaikams, ir suaugusiesiems.
Žingsnis 1
Atskirame dubenyje sumaišykite dribsnius, kepimo miltelius, vanilinį ir granuliuotą cukrų. Supilkite kefyrą ir suplakite, kad susijungtų. Palikite 40 minučių kambario temperatūroje. Per šį laiką tešla pakils ir taps puri. Įmuškite kiaušinius ir supilkite į kefyro mišinį. Plakite iki vientisos masės. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Ištepkite formą sviestu ir supilkite tešlą. Kepkite 25-30 minučių.
Žingsnis 2
Paruoškite glajų, sumaišydami kakavos miltelius ir cukrų nedideliame dubenėlyje arba puodelyje. Supilkite sviestą ir pieną. Pastatykite ant silpnos ugnies ir nuolat maišykite. Užvirinkite ir išjunkite. Atvėsinkite kambario temperatūroje. Atvėsusį mannikiną apipilkite glajumi.
Kategorijos