Širdingas varškės sūris su filo tešla pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Širdingas varškės sūris su filo tešla

Patiekalus, paruoštus iš varškės, automatiškai galima priskirti prie sveikų ir maistingų, nes varškė yra ne tik vitaminų, baltymų ir sveikų riebalų, bet ir įvairių mineralų (magnio, kalcio, cinko, kalio), kurie svarbūs stabiliam ir normaliam organizmo funkcionavimui, šaltinis. Todėl varškė neabejotinai yra vienas geriausių filo tešlos įdarų.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
268 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
19 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 4.35/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Širdingas varškės sūris su filo tešla Žingsnis 1
Taigi, norėdami paruošti įdarą, pirmiausia stambia tarka sutarkuokite bryndzą, o tada į ją sudėkite varškę. Kruopščiai išmaišykite. Jei bryndza nepakankamai sūri, įberkite druskos pagal skonį.

Žingsnis 2

Sviestą ištirpinkite bet kokiu jums patinkančiu būdu. Jei sviestą pasiuntėte į mikrobangų krosnelę, galite tuo pat metu suplakti kiaušinius ir grietinę.

Žingsnis 3

Širdingas varškės sūris su filo tešla Žingsnis 3
Ištepkite pirmąjį tešlos sluoksnį ir aptepkite ištirpintu sviestu. Paskleiskite antrąjį sluoksnį, patepkite sviestu ir plonu sluoksniu paskirstykite įdarą bei užpilkite grietinės įdarą. Tešlą ir įdarą susukite į vamzdelį.

Žingsnis 4

Širdingas varškės sūris su filo tešla Žingsnis 4
Ištepkite formą aliejumi ir sudėkite į ją tešlos gabalėlius su sraigės formos įdaru. Ant pyrago supilkite likusį grietinės įdarą. Kepkite įkaitintoje orkaitėje 35-40 min. 180 °C temperatūroje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos