Publikavimo data: 2025-08-18
Širdingi kalakutienos koldūnai
Mūsų šeimoje sotūs koldūnai yra tradicinis ir mėgstamas patiekalas. Jie puikiai tinka pusryčiams, pietums ir šeimos vakarienei.
Žingsnis 1
Mėsą sumalkite su česnaku, susmulkinkite svogūną, suberkite druską, prieskonius ir mėsos prieskonius ir sumaišykite maltą mėsą.
Žingsnis 2
Į miltus suberkite druską, kiaušinį, vandenį, išminkykite tešlą ir iškočiokite į tešlos lakštą.
Žingsnis 3
Tešlą pripildykite maltos mėsos.
Žingsnis 4
Koldūnams "formuoti" naudokite stiklinę.
Žingsnis 5
Koldūnus virkite pasūdytame verdančiame vandenyje 10 minučių, patiekite su grietine arba majonezu.
Kategorijos