Širdingi kalakutienos koldūnai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Širdingi kalakutienos koldūnai

Mūsų šeimoje sotūs koldūnai yra tradicinis ir mėgstamas patiekalas. Jie puikiai tinka pusryčiams, pietums ir šeimos vakarienei.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
172 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
26 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.4/5 (5 bal.)

Žingsnis 1

Širdingi kalakutienos koldūnai Žingsnis 1
Mėsą sumalkite su česnaku, susmulkinkite svogūną, suberkite druską, prieskonius ir mėsos prieskonius ir sumaišykite maltą mėsą.

Žingsnis 2

Širdingi kalakutienos koldūnai Žingsnis 2
Į miltus suberkite druską, kiaušinį, vandenį, išminkykite tešlą ir iškočiokite į tešlos lakštą.

Žingsnis 3

Širdingi kalakutienos koldūnai Žingsnis 3
Tešlą pripildykite maltos mėsos.

Žingsnis 4

Širdingi kalakutienos koldūnai Žingsnis 4
Koldūnams "formuoti" naudokite stiklinę.

Žingsnis 5

Širdingi kalakutienos koldūnai Žingsnis 5
Koldūnus virkite pasūdytame verdančiame vandenyje 10 minučių, patiekite su grietine arba majonezu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, koldūnai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, karšti patiekalai naujiems metams, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, vakarienė su kiauliena, koldūnai su jautiena, vakarienė su jautiena, koldūnai su kiauliena

Kategorijos