Sveikas patiekalas su daug daržovių ir mėsos.
Žingsnis 1
Nuplaukite širdis ir daržoves, nulupkite morkas ir svogūnus. Daržoves supjaustykite stambiais gabalais, širdeles - taip pat. Kad būtų patogiau ir greičiau iškeptų.
Žingsnis 2
Supilkite vandenį, įberkite juodųjų pipirų ir lauro lapą, užvirinkite, sumažinkite ugnį iki silpnos. Palikite virti 30 minučių.
Žingsnis 3
Kol ji verda, nuplaukite antrąją morką, antrąjį svogūną ir supilkite aliejų.
Žingsnis 4
Nulupkite morkas ir sutarkuokite jas stambia tarka. Susmulkinkite svogūną. Kepkite ant vidutinės ugnies su aliejumi, kol svogūnai ir morkos suminkštės.
Žingsnis 5
Supilkite grietinę, išmaišykite ir užvirinkite.
Žingsnis 6
Po to, kai išvirtos daržovės tapo paruoštos - jas reikia susmulkinti iki vientisos masės.
Žingsnis 7
Į keptuvę sudėkite supjaustytas daržoves ir vėl užvirinkite.
Žingsnis 8
Gautą padažą išimkite iš keptuvės, kad iškeptų širdelės.
Žingsnis 9
Virtas širdeles supjaustykite norimais gabalėliais ir kepkite keptuvėje apie 7 minutes.
Žingsnis 10
Supilkite padažą, pavirkite dar 5 minutes, pasūdykite.
Žingsnis 11
Makaronus išvirkite pagal ant pakelio nurodytus nurodymus, įpilkite šiek tiek aliejaus, įberkite druskos.