Skaldytų žirnių košė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Skaldytų žirnių košė

Rusijoje žirniai buvo naudojami įvairiems patiekalams gaminti. Šiuolaikiniame pasaulyje jie naudojami sriuboms gaminti ir konservuoti dedami į salotas. Iš žirnių taip pat galima pasigaminti žirnių košę. Toks patiekalas gaunasi skanus, naudingas ir maistingas. Jį galima ruošti ne tik paprastomis dienomis, bet ir pasninkaujant. Žirnių tyrę, jei norisi, galima papildyti grybais, troškiniu arba tarkuotu sūriu. Taip pat šis patiekalas tinka su šviežiomis daržovėmis.
Gaminimo laikas
780 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
100 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.89/5 (9 bal.)

Žingsnis 1

Skaldytų žirnių košė Žingsnis 1
Išmirkytus žirnius nusausinkite. Perkelkite juos į puodą ir užpilkite švariu vandeniu. Pagal skonį pasūdykite. Virkite žirnius 40-50 minučių.

Žingsnis 2

Skaldytų žirnių košė Žingsnis 2
Virtus žirnelius trintuvu paverskite tyrele. Pagal skonį įberkite pipirų.

Žingsnis 3

Skaldytų žirnių košė Žingsnis 3
Vyšninius pomidorus perpjaukite per pusę.

Žingsnis 4

Skaldytų žirnių košė Žingsnis 4
Žirnių tyrę sudėkite į serviravimo indą. Ant viršaus išdėliokite vyšnių puseles, papuoškite petražolėmis ir sezamo sėklomis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
įspūdingas receptas, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, ryžių patiekalai, rizotas, grūdų patiekalai, receptų knyga, jūros gėrybių rizotas, krevečių rizotas

Kategorijos