Skani cukinijų lazanija pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Skani cukinijų lazanija

Šis receptas skirtas rudeniui, cukinijų sezonas yra pačiame įkarštyje ir šis patiekalas kaip tik jums! Paruoškite šią lazaniją ir pradžiuginkite save bei savo šeimą!
Gaminimo laikas
85 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
164 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.23/5 (31 bal.)

Žingsnis 1

Skani cukinijų lazanija Žingsnis 1
Pirmiausia cukinijas supjaustykite plonais griežinėliais, patogiau bus naudoti daržovių skutimo peilį.

Žingsnis 2

Sudėkite juos į dubenį, pasūdykite ir palikite 10 min.

Žingsnis 3

Kol mes užsiimame faršu. Faršą apkepiname augaliniame aliejuje su morkomis, svogūnais ir paprikomis, kol iškeps, pasūdome ir pagardiname pipirais.

Žingsnis 4

Dabar sudėkite cukinijas į sietelį ir leiskite nutekėti skysčio pertekliui.

Žingsnis 5

Skani cukinijų lazanija Žingsnis 5
Imame formą ir jos dugną ištepame grietine. Ant dugno išdėliojame cukinijos griežinėlius, tada kepame maltą mėsą, tada sūrį ir vėl cukiniją, o ant viršaus - maltą mėsą, išteptą grietine ir apibarstytą sūriu.

Žingsnis 6

Indą 25 min. pašaukite į 180 laipsnių pagal Celsijų įkaitintą orkaitę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji kursai, antrieji patiekalai iš miltų, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., pietūs, vakarienė, žaliasis sezonas, pomidorų sezonas, česnakų sezonas, lazanija, receptų knyga, naminė lazanija

Kategorijos