Skani feijoada pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Skani feijoada

Pagrindinė šio patiekalo kilmės versija teigia, kad tai buvo vergų maistas. Jie nuo šeimininkų stalo likusią mėsą sumaišydavo su pupelėmis. Laikui bėgant portugalai į jį pradėjo dėti dešrelių ir dešrelių. Dėl pupelių ir mėsos komponento šis patiekalas gaunasi labai sotus. Daugelį metų virėjai tobulino šį receptą ir, norėdami išgauti naujų skonių, pridėdavo naujų ingredientų ir padažų.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
176 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
21 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.8/5 (10 bal.)

Žingsnis 1

Skani feijoada Žingsnis 1
Įkaitinkite katilą arba keptuvę. Nuluptą svogūną supjaustykite mažais kubeliais. Į katilą supilkite aliejų ir sudėkite svogūnus. Kepkite, kol taps auksinės spalvos. Įberkite pipirų ir sudėkite pomidorų pastą. Visus ingredientus troškinkite apie 5 minutes.

Žingsnis 2

Skani feijoada Žingsnis 2
Kol kepsite ingredientus, išvirkite pupeles, kol suminkštės. Į katilą supilkite vyną. Įberkite raudonėlio ir druskos. Išgarinkite vyną ir sudėkite pupeles. Dešrą supjaustykite griežinėliais ir sudėkite į katilą. Virkite dar 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
įspūdingas receptas, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, ryžių patiekalai, rizotas, grūdų patiekalai, receptų knyga, jūros gėrybių rizotas, krevečių rizotas

Kategorijos