Publikavimo data: 2025-08-21
Skani rudųjų ryžių košė su pienu
Rudųjų ryžių košė su pienu gaunasi labai skani ir švelni, jei tinkamai ją paruošite, tai idealus rudųjų ryžių virimo receptas. Ši košė savo skoniu ir spalva labai skiriasi nuo įprastos ryžių košės.
Žingsnis 1
Ruduosius ryžius nuplaukite. Sudėkite į puodą ir užpilkite šaltu vandeniu. Įmaišykite druską. Uždėkite ant silpnos ugnies ir virkite po dangčiu apie 20 minučių. Ryžius užpilkite pienu. Pirmiausia supilkite dalį skysčio. Pastatykite ant mažos ugnies ir pradėkite virti. Kai košė sutirštės, įpilkite daugiau pieno ir virkite apie 40 minučių. Uždenkite puodą dangčiu. Kai košė išvirs, sudėkite sviestą ir išmaišykite, palikite 15 minučių po dangčiu.
Kategorijos