Skani rudųjų ryžių košė su pienu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-21

Skani rudųjų ryžių košė su pienu

Rudųjų ryžių košė su pienu gaunasi labai skani ir švelni, jei tinkamai ją paruošite, tai idealus rudųjų ryžių virimo receptas. Ši košė savo skoniu ir spalva labai skiriasi nuo įprastos ryžių košės.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
87 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
11 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.06/5 (18 bal.)

Žingsnis 1

Skani rudųjų ryžių košė su pienu Žingsnis 1
Ruduosius ryžius nuplaukite. Sudėkite į puodą ir užpilkite šaltu vandeniu. Įmaišykite druską. Uždėkite ant silpnos ugnies ir virkite po dangčiu apie 20 minučių. Ryžius užpilkite pienu. Pirmiausia supilkite dalį skysčio. Pastatykite ant mažos ugnies ir pradėkite virti. Kai košė sutirštės, įpilkite daugiau pieno ir virkite apie 40 minučių. Uždenkite puodą dangčiu. Kai košė išvirs, sudėkite sviestą ir išmaišykite, palikite 15 minučių po dangčiu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, košė, įspūdingas receptas, lengva, valgyti bendrus alergenus, mažai kalorijų, per 30 minučių, pusryčiai, ryžių košė, receptų knyga, ryžių košė su pienu, ryžių košė su vandeniu, košė su pienu, košė su vandeniu

Kategorijos