Publikavimo data: 2025-08-17
Skaniausias kopūstų troškinys
Vyrauja nuomonė, kad troškinti kopūstai nepriklauso prie skanių patiekalų, tačiau tai yra sveikas patiekalas. Bet ką daryti, juk norite įtikti šeimai ir kad viskas būtų suvalgyta? Būtinai pabandykite gaminti kopūstus pagal šį receptą.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite kopūstus, sudėkite juos į keptuvę, pateptą augaliniu aliejumi, uždenkite dangčiu ir troškinkite 20 minučių ant vidutinės ugnies, retkarčiais pamaišydami.
Žingsnis 2
Nulupkite ir susmulkinkite svogūną bei česnaką.
Žingsnis 3
Į keptuvę sudėkite svogūnus ir česnakus, pomidorų pastą, stiklinę geriamojo vandens ir druskos, gerai išmaišykite ir troškinkite dar 15-20 minučių, kol kopūstai suminkštės.
Žingsnis 4
Likus 5 minutėms iki pabaigos sudėkite smulkiai supjaustytas žoleles, aš naudojau krapus ir petražoles.
Kategorijos