Publikavimo data: 2025-08-17
Skanios glitėsio salotos.
Atrodo, kad šių salotų produktai negali būti derinami. Tačiau jas paruošę jūs ir jūsų svečiai liksite labai nustebinti ryškiu pupelių, korėjietiškų morkų ir grybų skoniu. Salotos suteiks jums ir jūsų svečiams tikrą gurmanišką malonumą. Be to, salotos nenusileidžia tradicinėms šventinėms salotoms, kurias taip įpratome ruošti.
Žingsnis 1
Svogūną nulupkite ir supjaustykite smulkiais kubeliais. Taip pat smulkiais kubeliais supjaustykite paruoštus grybus. Sudėkite į keptuvę, įkaitintą su aliejumi. Kepkite, kol iškeps, 10 minučių. Palikite atvėsti.
Žingsnis 2
Išvirtą ir atvėsintą vištienos filė supjaustykite išilgai juostelėmis, o tada - mažais kubeliais. Galite pjaustyti bet kaip, jei tik gabaliukai nėra per dideli.
Žingsnis 3
Duoną supjaustykite mažais kubeliais ir kepkite tame pačiame aliejuje, kuriame kepėte grybus ir svogūnus, kol apskrus.
Žingsnis 4
Į gilų dubenį sudėkite: vištienos filė, pupeles, grybus ir svogūnus, korėjietiškas morkas. Įpilkite majonezo (grietinės arba jogurto). Druska ir pipirais. Viską gerai išmaišykite.
Kategorijos