Skanios "karališkos" salotos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Skanios "karališkos" salotos

"Caro" salotos paprastai gaminamos iš raudonos lengvai sūdytos žuvies arba krevečių, tačiau populiarus ir užkandžio variantas su kalmarais. Tai vertingas produktas, turintis daug baltymų, jodo, seleno ir fosforo. Geriau vartoti Tolimųjų Rytų žalius kalmarus, kurių spalva svyruoja nuo pilkai rausvos iki violetinės. Jei perkate atšaldytą mėsą, rinkitės tvirtos ir tankios konsistencijos skerdenas.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
165 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.62/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Skanios "karališkos" salotos Žingsnis 1
Paruoškite jūros gėrybes ir kitus ingredientus. Kiaušinius sutarkuokite tarka. Kalmarus supjaustykite griežinėliais. Susmulkinkite krapus ir petražoles.

Žingsnis 2

Skanios "karališkos" salotos Žingsnis 2
Sumaišykite patiekalo sudedamąsias dalis. Į salotinę sudėkite kalmarus, žalumynus, kiaušinius ir kukurūzus, įpilkite majonezo ir išmaišykite. Tada sudėkite sveikas krevetes ir dar kartą atsargiai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos