Publikavimo data: 2024-09-16
Skanios "karališkos" salotos
"Caro" salotos paprastai gaminamos iš raudonos lengvai sūdytos žuvies arba krevečių, tačiau populiarus ir užkandžio variantas su kalmarais. Tai vertingas produktas, turintis daug baltymų, jodo, seleno ir fosforo. Geriau vartoti Tolimųjų Rytų žalius kalmarus, kurių spalva svyruoja nuo pilkai rausvos iki violetinės. Jei perkate atšaldytą mėsą, rinkitės tvirtos ir tankios konsistencijos skerdenas.
Žingsnis 1
Paruoškite jūros gėrybes ir kitus ingredientus. Kiaušinius sutarkuokite tarka. Kalmarus supjaustykite griežinėliais. Susmulkinkite krapus ir petražoles.
Žingsnis 2
Sumaišykite patiekalo sudedamąsias dalis. Į salotinę sudėkite kalmarus, žalumynus, kiaušinius ir kukurūzus, įpilkite majonezo ir išmaišykite. Tada sudėkite sveikas krevetes ir dar kartą atsargiai išmaišykite.
Kategorijos