Publikavimo data: 2024-06-23
Skanios konservuotos žuvies salotos
Salotos su konservuota saira ir agurkais yra sveikos, skanios ir paprastos. Žuvyje yra daug baltymų ir nėra angliavandenių. Žuvyje esantys mineralai, tokie kaip kalis, kalcis, magnis, natris, užtikrina visavertį organizmo funkcionavimą. Su konservuota saira ruošiamos ne tik salotos, bet ir pirmieji bei antrieji patiekalai. Dėl ryškaus žuvies skonio ir aromato saira yra vienas populiariausių bet kokių patiekalų ingredientų.
Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Įjunkite viryklę ant didelės ugnies ir įpilkite į ją puodą vandens, įmuškite du kiaušinius. Užvirkite ir virkite 5-7 minutes. Kai kiaušiniai išvirs, perliekite juos šaltu vandeniu, kad atvėstų. Nulupkite kiaušinius nuo lukštų ir sutarkuokite juos stambia tarka.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Į salotinę pirmiausia sudėkite sairą ir padarykite majonezo tinklelį. Tada sudėkite agurkus ir druską. Kiaušinius sudėkite ant agurkų ir padarykite majonezo tinklelį. Ant viršaus pabarstykite smulkintais žaliaisiais svogūnais.
Kategorijos