Skanios konservuotos žuvies salotos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Skanios konservuotos žuvies salotos

Salotos su konservuota saira ir agurkais yra sveikos, skanios ir paprastos. Žuvyje yra daug baltymų ir nėra angliavandenių. Žuvyje esantys mineralai, tokie kaip kalis, kalcis, magnis, natris, užtikrina visavertį organizmo funkcionavimą. Su konservuota saira ruošiamos ne tik salotos, bet ir pirmieji bei antrieji patiekalai. Dėl ryškaus žuvies skonio ir aromato saira yra vienas populiariausių bet kokių patiekalų ingredientų.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
132 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.38/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Skanios konservuotos žuvies salotos Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Įjunkite viryklę ant didelės ugnies ir įpilkite į ją puodą vandens, įmuškite du kiaušinius. Užvirkite ir virkite 5-7 minutes. Kai kiaušiniai išvirs, perliekite juos šaltu vandeniu, kad atvėstų. Nulupkite kiaušinius nuo lukštų ir sutarkuokite juos stambia tarka.

Žingsnis 2

Skanios konservuotos žuvies salotos Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Į salotinę pirmiausia sudėkite sairą ir padarykite majonezo tinklelį. Tada sudėkite agurkus ir druską. Kiaušinius sudėkite ant agurkų ir padarykite majonezo tinklelį. Ant viršaus pabarstykite smulkintais žaliaisiais svogūnais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos