Publikavimo data: 2024-09-16
Skanios krabų lazdelės, įdarytos sūriu, česnaku ir kiaušiniu
Įdarytos krabų lazdelės yra labai skanus ir paprastas užkandis. Toks patiekalas gali papuošti bet kokį šventinį stalą. O ingredientų derinys suteikia unikalų ir subtilų skonį. Norėdami užkandžiui parinkti krabų lazdeles, atkreipkite dėmesį į jų formą - jos turi būti lygios ir lygios. Jei lazdelės lūžta ir trupa, vadinasi, jos buvo dažnai atitirpintos. Venkite ryškių spalvų, nes tokiose lazdelėse yra dirbtinių dažiklių.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Virtus kiaušinius nulupkite ir smulkiai supjaustykite. Sūrį ir česnaką sutarkuokite smulkia tarka. Susmulkinkite krapus. Dubenyje sumaišykite kiaušinius, sūrį, česnaką, krapus, druską ir pipirus. Gerai išmaišykite iki grietinėlės konsistencijos.
Žingsnis 2
Įdarykite krabų lazdeles. Išvyniotas krabų lazdeles aptepkite įdaru. Stipriai susukite jas į ritinėlį. Įdarytas krabų lazdeles 30 minučių padėkite į šaldytuvą.
Kategorijos