Skanios krabų lazdelės, įdarytos sūriu, česnaku ir kiaušiniu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Skanios krabų lazdelės, įdarytos sūriu, česnaku ir kiaušiniu

Įdarytos krabų lazdelės yra labai skanus ir paprastas užkandis. Toks patiekalas gali papuošti bet kokį šventinį stalą. O ingredientų derinys suteikia unikalų ir subtilų skonį. Norėdami užkandžiui parinkti krabų lazdeles, atkreipkite dėmesį į jų formą - jos turi būti lygios ir lygios. Jei lazdelės lūžta ir trupa, vadinasi, jos buvo dažnai atitirpintos. Venkite ryškių spalvų, nes tokiose lazdelėse yra dirbtinių dažiklių.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
146 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.93/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Skanios krabų lazdelės, įdarytos sūriu, česnaku ir kiaušiniu Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Virtus kiaušinius nulupkite ir smulkiai supjaustykite. Sūrį ir česnaką sutarkuokite smulkia tarka. Susmulkinkite krapus. Dubenyje sumaišykite kiaušinius, sūrį, česnaką, krapus, druską ir pipirus. Gerai išmaišykite iki grietinėlės konsistencijos.

Žingsnis 2

Skanios krabų lazdelės, įdarytos sūriu, česnaku ir kiaušiniu Žingsnis 2
Įdarykite krabų lazdeles. Išvyniotas krabų lazdeles aptepkite įdaru. Stipriai susukite jas į ritinėlį. Įdarytas krabų lazdeles 30 minučių padėkite į šaldytuvą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos