Skanios krevetės kreminiame kario padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Skanios krevetės kreminiame kario padaže

Krevetės yra labai skanus patiekalas. Krevečių nauda žinoma beveik visiems, pavyzdžiui, jodo jose yra šimtą kartų daugiau nei jautienoje. Šiame recepte nuostabias krevetes papildo grietinėlės ir česnako padažas, išryškinantis jų skonį ir suteikiantis pikantiškumo. Paruošti šį patiekalą užtruks keliasdešimt minučių, o jo skonis nustebins visus be išimties.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
134 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.08/5 (24 bal.)

Žingsnis 1

Skanios krevetės kreminiame kario padaže Žingsnis 1
Keptuvėje įkaitinkite sviestą ir pakepinkite svogūną. Sudėkite česnaką ir krevetes ir kepkite porą minučių. Tada supilkite grietinėlę.

Žingsnis 2

Skanios krevetės kreminiame kario padaže Žingsnis 2
5 minutes kruopščiai maišykite krevetes padaže, tada pagal skonį įberkite druskos, pipirų ir kario. Svarbiausia krevečių nepervirti, kad mėsa būtų minkšta. Ant viršaus pabarstykite krapų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, kanapės, paprastai, yra bendrų alergenų., mažai kalorijų, per 30 minučių, pomidorų sezonas, jūros gėrybių užkandžiai, jūsų receptai, Naujųjų metų užkandžiai, krevečių užkandžiai, receptų knyga, pomidorų užkandžiai

Kategorijos