Publikavimo data: 2025-08-18
Skanios krevetės kreminiame kario padaže
Krevetės yra labai skanus patiekalas. Krevečių nauda žinoma beveik visiems, pavyzdžiui, jodo jose yra šimtą kartų daugiau nei jautienoje. Šiame recepte nuostabias krevetes papildo grietinėlės ir česnako padažas, išryškinantis jų skonį ir suteikiantis pikantiškumo. Paruošti šį patiekalą užtruks keliasdešimt minučių, o jo skonis nustebins visus be išimties.
Žingsnis 1
Keptuvėje įkaitinkite sviestą ir pakepinkite svogūną. Sudėkite česnaką ir krevetes ir kepkite porą minučių. Tada supilkite grietinėlę.
Žingsnis 2
5 minutes kruopščiai maišykite krevetes padaže, tada pagal skonį įberkite druskos, pipirų ir kario. Svarbiausia krevečių nepervirti, kad mėsa būtų minkšta. Ant viršaus pabarstykite krapų.
Kategorijos