Publikavimo data: 2024-06-09
Skanios salotos su keta ir daržovėmis
Neįtikėtinai gražios ir labai skanios salotos su keta ir daržovėmis. Toks patiekalas patiks visiems savo gražiu subalansuotu skoniu ir išvaizdžia išvaizda. Šias salotas galite paruošti tiek šeimos vakarienei ar pietums, tiek šventiniam stalui. Kadangi salotose yra raudonos žuvies, jos gaunasi neįtikėtinai skanios, su maloniu sūrumo prieskoniu. Be keta žuvies, į salotas pridėkite saldžių pomidorų, sultingų paprikų, šviežių agurkų ir kvapnių šviežių žolelių. Salotas pagardinkite majonezu, tačiau jei namuose turite alyvuogių aliejaus, balzaminio acto ir garstyčių, salotų padažą galite pasigaminti patys.
Žingsnis 1
Iš nuplautų pomidorų išpjaukite kotelius ir supjaustykite pomidorus kąsnio dydžio gabalėliais.
Žingsnis 2
Šviežius ir nuplautus agurkus supjaustykite griežinėliais.
Žingsnis 3
Paprikas supjaustykite šiaudeliais.
Žingsnis 4
Smulkiai supjaustykite žalumynus.
Žingsnis 5
Iš lašišos padarykite rozetes arba supjaustykite lašišą šiaudeliais.
Žingsnis 6
Sumaišykite supjaustytas daržoves ir sudėkite į salotinę. Papuoškite lašišos ir pomidorų salotas sultingomis alyvuogėmis ir citrinos griežinėliais.
Žingsnis 7
Išdėliokite daržoves, apšlakstykite jas trupučiu majonezo, bet galite užpilti ir paruoštu padažu, kuriam sumaišykite alyvuogių aliejų, balzaminį actą ir garstyčias.
Kategorijos