Publikavimo data: 2024-06-23
Skanios salotos su konservuota rausvąja lašiša ir krekeriais
Iš bet kokių žuvies konservų galima pagaminti skanių salotų. Rinkdamiesi žuvies konservus atkreipkite dėmesį į pagaminimo datą. Žuvies konservus skardinėse galima laikyti labai ilgai, tačiau medicininiai tyrimai rodo, kad geriau juos suvalgyti per metus. Jei ant skardinės užrašyta C20, viduje yra nekokybiška žuvis. Jei pageidaujate riebių žuvies konservų, rinkitės tokius, kurie pagaminti rudenį. O pavasariniai stiklainiai dažnai džiugina žuvimi su ikrais.
Žingsnis 1
Paruoškite maistą. Konservuotą rausvąją lašišą sutrinkite šakute. Sutarkuokite kiaušinių baltymus. Susmulkinkite svogūną. Česnaką išspauskite per presą. Sutarkuokite sūrį. Vieną majonezo dalį sumaišykite su kiaušinių baltymais, kitą - su česnaku ir sūriu.
Žingsnis 2
Suformuokite salotas. Sudėkite jas tokiais sluoksniais: krekeriai, kiaušinių baltymai ir majonezas, krekeriai, žuvis, žalieji svogūnai, krekeriai, tarkuotas sūris su česnaku ir majonezas. Kiaušinio trynį sutrinkite rankose ir pabarstykite juo salotas.
Kategorijos