Skanios salotos su konservuota rausvąja lašiša ir krekeriais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Skanios salotos su konservuota rausvąja lašiša ir krekeriais

Iš bet kokių žuvies konservų galima pagaminti skanių salotų. Rinkdamiesi žuvies konservus atkreipkite dėmesį į pagaminimo datą. Žuvies konservus skardinėse galima laikyti labai ilgai, tačiau medicininiai tyrimai rodo, kad geriau juos suvalgyti per metus. Jei ant skardinės užrašyta C20, viduje yra nekokybiška žuvis. Jei pageidaujate riebių žuvies konservų, rinkitės tokius, kurie pagaminti rudenį. O pavasariniai stiklainiai dažnai džiugina žuvimi su ikrais.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
322 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
23 g
Angliavandeniai
15 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.77/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Skanios salotos su konservuota rausvąja lašiša ir krekeriais Žingsnis 1
Paruoškite maistą. Konservuotą rausvąją lašišą sutrinkite šakute. Sutarkuokite kiaušinių baltymus. Susmulkinkite svogūną. Česnaką išspauskite per presą. Sutarkuokite sūrį. Vieną majonezo dalį sumaišykite su kiaušinių baltymais, kitą - su česnaku ir sūriu.

Žingsnis 2

Skanios salotos su konservuota rausvąja lašiša ir krekeriais Žingsnis 2
Suformuokite salotas. Sudėkite jas tokiais sluoksniais: krekeriai, kiaušinių baltymai ir majonezas, krekeriai, žuvis, žalieji svogūnai, krekeriai, tarkuotas sūris su česnaku ir majonezas. Kiaušinio trynį sutrinkite rankose ir pabarstykite juo salotas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos