Publikavimo data: 2024-09-16
Skanios salotos su konservuota žuvimi
Salotos su tunu ir kaparėliais puikiai tinka tiems, kurie saugo savo figūrą. Kaparėliai primena žalius žirnelius, ant kurių galima rasti žiedlapių. Skoniu jie labai primena garstyčias, yra rūgštaus, sūraus skonio. Žuvis ir kaparėliai kartu su salotų lapais, alyvuogėmis ir vyšniniais pomidorais sudaro gardžias ir sveikas salotas. Paruošimui rinkitės sveikas, kietas ir glotnias alyvuoges. Vyšninius pomidorus galima pakeisti įprastais pomidorais, o salotas - aisbergo arba kukurūzų salotomis.
Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Salotų lapus stambiai supjaustykite arba suplėšykite rankomis. Vyšninius pomidorus ir alyvuoges perpjaukite per pusę.
Žingsnis 2
Sudėkite tuno ir kaparėlių salotas. Į salotinę sudėkite salotų lapus, žuvies konservus, kaparėlius, alyvuoges ir vyšninius pomidorus. Pagardinkite druska, citrinos sultimis ir alyvuogių aliejumi. Išmaišykite ir patiekite.
Kategorijos