Publikavimo data: 2024-05-25
Skanios silkės salotos su grybais
Šios salotos ruošiamos gana paprastai. Jos puikiai tinka kaip užkandis prie švediško stalo arba kaip salotos prie keptų bulvių ant vakarienės stalo. Ingredientai pakankamai paprasti ir jų nesunkiai rasite netoli namų esančioje mini turgavietėje. O patiekalo paruošimas nesukels šeimininkei rūpesčių virtuvėje.
Žingsnis 1
Kepkite grybus karštame alyvuogių aliejuje, kol išgaruos visas skystis. Įmaišykite morkas, svogūnus ir salierus. Tuomet sudėkite daržovių mišinį prie grybų ir nuolat maišydami troškinkite ant didelės ugnies 10 minučių.
Žingsnis 2
Grybų miltelius užpilkite verdančiu vandeniu ir palikite porai minučių išbrinkti. Supilkite išbrinkusius grybų miltelius į daržoves ir sumaišykite. Tada įpilkite majonezo. Leiskite apkeptoms daržovėms atvėsti.
Žingsnis 3
Salotas formuokite sluoksniais: silkę, tada daržoves. Suformuotą patiekalą porai valandų įdėkite į šaldytuvą.
Kategorijos