Skanios žuvies salotos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Skanios žuvies salotos

Žuvies salotos - skanus, sotus ir greitai paruošiamas patiekalas. Tinka tiek kasdieniam, tiek šventiniam meniu. Sardinės, obuoliai, sūris, graikiniai riešutai - puikus derinys. Obuolys nuspalvina kitų komponentų skonį, suteikia malonios rūgštelės. Konservuotose sardinėse yra daug baltymų, mineralinių medžiagų ir vitaminų, įskaitant geležį, jodą, vitaminus A ir D.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
257 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
20 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.18/5 (11 bal.)

Žingsnis 1

Skanios žuvies salotos Žingsnis 1
Paruoškite produktus. Atskirai sutarkuokite sūrį, kiaušinius ir obuolį. Riešutus stambiai sukapokite ir 3 min. pakepinkite sausoje keptuvėje. Iš sardinių išimkite kaulus ir sutrinkite žuvį.

Žingsnis 2

Skanios žuvies salotos Žingsnis 2
Suformuokite salotas. Ant plokščios lėkštės padėkite kepimo žiedą. Žiedo sieneles patepkite majonezu. Sudėkite pirmąjį sardinių sluoksnį. Tada - kiaušinių, o ant jo - obuolių. Aptepkite majonezu. Dabar sudėkite sūrį ir vėl patepkite majonezu. Salotų viršų apdėkite graikiniais riešutais. Atsargiai nuimkite žiedą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
žuvies patiekalai, salotos, žuvies salotos, paprastas, dažni alergenai, mažai kalorijų, per 15 minučių, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynų, sezonas riešutų, sezonas pomidorų, karštieji patiekalai naujiems metams, salotos Velykoms, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, salotos su raudona žuvimi, salotos su vyšniniais pomidorais, salotos su rukola, salotos su daržovėmis, salotos su riešutais, salotos su cukrumi

Kategorijos