Publikavimo data: 2024-06-23
Skanios žuvies salotos
Žuvies salotos - skanus, sotus ir greitai paruošiamas patiekalas. Tinka tiek kasdieniam, tiek šventiniam meniu. Sardinės, obuoliai, sūris, graikiniai riešutai - puikus derinys. Obuolys nuspalvina kitų komponentų skonį, suteikia malonios rūgštelės. Konservuotose sardinėse yra daug baltymų, mineralinių medžiagų ir vitaminų, įskaitant geležį, jodą, vitaminus A ir D.
Žingsnis 1
Paruoškite produktus. Atskirai sutarkuokite sūrį, kiaušinius ir obuolį. Riešutus stambiai sukapokite ir 3 min. pakepinkite sausoje keptuvėje. Iš sardinių išimkite kaulus ir sutrinkite žuvį.
Žingsnis 2
Suformuokite salotas. Ant plokščios lėkštės padėkite kepimo žiedą. Žiedo sieneles patepkite majonezu. Sudėkite pirmąjį sardinių sluoksnį. Tada - kiaušinių, o ant jo - obuolių. Aptepkite majonezu. Dabar sudėkite sūrį ir vėl patepkite majonezu. Salotų viršų apdėkite graikiniais riešutais. Atsargiai nuimkite žiedą.
Kategorijos