Publikavimo data: 2024-06-23
Skanios žuvies salotos greitam maistui.
Salotos - tai šaltas arba karštas patiekalas, dažniausiai naudojamas kaip lengvas užkandis arba garnyras. Įdomu tai, kad kartais salotos gali būti desertai. Tokiu atveju pagrindiniai jų ingredientai yra vaisiai arba uogos. Tačiau dažniausiai salotos ruošiamos daržovių, mėsos ar žuvies pagrindu. Tokie patiekalai būna sotūs ir labai naudingi. Žuvies salotos greitomis rankomis - tai apetitą žadinantis užkandis, paruoštas iš tuno ir pomidorų.
Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Pomidorus supjaustykite mažais griežinėliais arba kubeliais. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais. Sudėkite žuvies konservus į dubenį, sutrinkite juos šakute ir išpilkite aliejų.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Sudėkite supjaustytus ingredientus į gilų dubenį. Pagal skonį pagardinkite salotas druska ir pipirais ir gerai išmaišykite.
Kategorijos