Skanios žuvies salotos su lašiša ir ikrais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Skanios žuvies salotos su lašiša ir ikrais

Labai populiarios žuvies salotos. Jos lengvos, skanios ir sveikos. Salotos su lašiša ir raudonaisiais ikrais - puikus šventinio stalo priedas. Kaip teigia mokslininkai, raudonieji ikrai yra puikios atminties ir ilgo gyvenimo maistas. Tyrimų duomenimis, žmonės, kurie jų valgo kartą per savaitę, gyvena 7-10 metų ilgiau. Ikrai leidžia greitai atgauti jėgas, todėl juos patariama valgyti nusilpusiems dėl ligos. Ne mažiau naudinga ir lašiša, kurioje yra daug vitamino A, omega-3 ir fosforo.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
169 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.5/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Skanios žuvies salotos su lašiša ir ikrais Žingsnis 1
Supjaustykite maistą. Lašišos filė supjaustykite nedideliais kubeliais, obuolius - mažais kubeliais. Aisbergo salotas padalykite į lapus. Didelius palikite patiekimui, o mažus supjaustykite juostelėmis.

Žingsnis 2

Skanios žuvies salotos su lašiša ir ikrais Žingsnis 2
Sudėkite salotas. Salotinėje sumaišykite lašišą, ryžius, obuolį ir aisbergo salotas. Įdėkite raudonųjų ikrų, majonezo, grietinės ir citrinos sulčių, maltų pipirų. Salotas pasūdykite ir išmaišykite. Salotų lapus išdėliokite ant serviravimo lėkštės, uždėkite serviravimo žiedą. Į jį sudėkite salotas, šiek tiek sutrinkite ir nuimkite žiedą. Iki patiekimo salotas padėkite į šaldytuvą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos