Skanios žuvies salotos su upėtakiais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Skanios žuvies salotos su upėtakiais

Salotos su upėtakiu - skanus ir labai maistingas patiekalas, kuriame švelni žuvies filė puikiai dera su aštriaisiais pipirais. Užkandį papildo laimo sulčių padažas, suteikiantis malonų mėtų ir citrinų skonį bei lengvą kartumą. Išskirtinis patiekalo bruožas - neįprastas ingredientų derinys. Sultingas apelsinas dera su sūriu upėtakiu ir aitriąja paprika, todėl sukuriama įdomi skonių pusiausvyra. Be to, salotos patiekiamos ant duonos riekelių, todėl yra dar originalesnės.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
168 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
15 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.9/5 (21 bal.)

Žingsnis 1

Skanios žuvies salotos su upėtakiais Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Duonos riekes supjaustykite apvaliais salotų pagrindais. Žuvies filė supjaustykite mažais kubeliais, o svogūną ir papriką susmulkinkite.

Žingsnis 2

Skanios žuvies salotos su upėtakiais Žingsnis 2
Surinkite patiekalą. Sudėkite paruoštus ingredientus, įskaitant apelsiną, į gilų dubenį ir sumaišykite. Į tą patį dubenį supilkite laimo sultis ir dar kartą gerai išmaišykite. Perkelkite paruoštas salotas į duonos pagrindą ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
žuvies patiekalai, salotos, žuvies salotos, paprastas, dažni alergenai, mažai kalorijų, per 15 minučių, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynų, sezonas riešutų, sezonas pomidorų, karštieji patiekalai naujiems metams, salotos Velykoms, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, salotos su raudona žuvimi, salotos su vyšniniais pomidorais, salotos su rukola, salotos su daržovėmis, salotos su riešutais, salotos su cukrumi

Kategorijos