Publikavimo data: 2024-06-23
Skanios žuvies salotos su upėtakiais
Salotos su upėtakiu - skanus ir labai maistingas patiekalas, kuriame švelni žuvies filė puikiai dera su aštriaisiais pipirais. Užkandį papildo laimo sulčių padažas, suteikiantis malonų mėtų ir citrinų skonį bei lengvą kartumą. Išskirtinis patiekalo bruožas - neįprastas ingredientų derinys. Sultingas apelsinas dera su sūriu upėtakiu ir aitriąja paprika, todėl sukuriama įdomi skonių pusiausvyra. Be to, salotos patiekiamos ant duonos riekelių, todėl yra dar originalesnės.
Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Duonos riekes supjaustykite apvaliais salotų pagrindais. Žuvies filė supjaustykite mažais kubeliais, o svogūną ir papriką susmulkinkite.
Žingsnis 2
Surinkite patiekalą. Sudėkite paruoštus ingredientus, įskaitant apelsiną, į gilų dubenį ir sumaišykite. Į tą patį dubenį supilkite laimo sultis ir dar kartą gerai išmaišykite. Perkelkite paruoštas salotas į duonos pagrindą ir patiekite.
Kategorijos