Publikavimo data: 2025-08-18
Skanus aromatingas bulvių ir maltos mėsos pyragas
Siūlau jums skanaus pyrago receptą, kurį galima valgyti kaip atskirą patiekalą arba vartoti su gėrimais.
Žingsnis 1
Išsijokite miltus.
Žingsnis 2
Į jį sudėkite kambario temperatūros sviestą. Jei jis sušalęs, sutarkuokite jį stambia tarka.
Žingsnis 3
Miltus ir sviestą sumaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 4
Įmaišykite kiaušinius, druską, raugą ir grietinę.
Žingsnis 5
Užminkykite tešlą ir padėkite ją į šaldytuvą 1 valandai.
Žingsnis 6
Nuvalykite daržoves.
Žingsnis 7
Bulves supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 8
Įdėkite pusžiedžiais supjaustytą svogūną.
Žingsnis 9
Mėsą sumeskite kartu su daržovėmis, druska ir pipirais.
Žingsnis 10
Įdarą išmaišykite.
Žingsnis 11
Padalykite tešlą į dvi dalis. Viena dalis turėtų būti didesnė.
Žingsnis 12
Iškočiokite tešlą ir didesnę jos dalį sudėkite į kepimo formą.
Žingsnis 13
Ant pagrindo sudėkite įdarą.
Žingsnis 14
Uždenkite likusiu tešlos gabalėliu, užspauskite kraštus ir viduryje padarykite nedidelę skylutę.
Žingsnis 15
Kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 40 minučių.
Kategorijos