Skanus aromatingas bulvių ir maltos mėsos pyragas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Skanus aromatingas bulvių ir maltos mėsos pyragas

Siūlau jums skanaus pyrago receptą, kurį galima valgyti kaip atskirą patiekalą arba vartoti su gėrimais.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
253 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
20 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (35 bal.)

Žingsnis 1

Skanus aromatingas bulvių ir maltos mėsos pyragas Žingsnis 1
Išsijokite miltus.

Žingsnis 2

Skanus aromatingas bulvių ir maltos mėsos pyragas Žingsnis 2
Į jį sudėkite kambario temperatūros sviestą. Jei jis sušalęs, sutarkuokite jį stambia tarka.

Žingsnis 3

Skanus aromatingas bulvių ir maltos mėsos pyragas Žingsnis 3
Miltus ir sviestą sumaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 4

Skanus aromatingas bulvių ir maltos mėsos pyragas Žingsnis 4
Įmaišykite kiaušinius, druską, raugą ir grietinę.

Žingsnis 5

Skanus aromatingas bulvių ir maltos mėsos pyragas Žingsnis 5
Užminkykite tešlą ir padėkite ją į šaldytuvą 1 valandai.

Žingsnis 6

Skanus aromatingas bulvių ir maltos mėsos pyragas Žingsnis 6
Nuvalykite daržoves.

Žingsnis 7

Skanus aromatingas bulvių ir maltos mėsos pyragas Žingsnis 7
Bulves supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 8

Skanus aromatingas bulvių ir maltos mėsos pyragas Žingsnis 8
Įdėkite pusžiedžiais supjaustytą svogūną.

Žingsnis 9

Skanus aromatingas bulvių ir maltos mėsos pyragas Žingsnis 9
Mėsą sumeskite kartu su daržovėmis, druska ir pipirais.

Žingsnis 10

Skanus aromatingas bulvių ir maltos mėsos pyragas Žingsnis 10
Įdarą išmaišykite.

Žingsnis 11

Skanus aromatingas bulvių ir maltos mėsos pyragas Žingsnis 11
Padalykite tešlą į dvi dalis. Viena dalis turėtų būti didesnė.

Žingsnis 12

Skanus aromatingas bulvių ir maltos mėsos pyragas Žingsnis 12
Iškočiokite tešlą ir didesnę jos dalį sudėkite į kepimo formą.

Žingsnis 13

Skanus aromatingas bulvių ir maltos mėsos pyragas Žingsnis 13
Ant pagrindo sudėkite įdarą.

Žingsnis 14

Skanus aromatingas bulvių ir maltos mėsos pyragas Žingsnis 14
Uždenkite likusiu tešlos gabalėliu, užspauskite kraštus ir viduryje padarykite nedidelę skylutę.

Žingsnis 15

Skanus aromatingas bulvių ir maltos mėsos pyragas Žingsnis 15
Kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 40 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, kepta orkaitėje ant padėklo, kepimas, paprasta, mažai kalorijų, kopūstų sezonas, česnakų sezonas, pyragai, sotūs pyragai, receptas su vaizdo įrašu, be bendrų alergenų, receptų knyga, kiaušinių pyragai, kefyro pyragai, kefyro pyragai, kepimas su kefyru, kepimas su kiaušiniu

Kategorijos