Publikavimo data: 2024-05-25
Skanus bananų tiramisu pyragas
Itališkojo tiramisu pyrago receptas visuomenei buvo atskleistas palyginti neseniai. Šis išskirtinis skanėstas buvo išrastas prieš 30 metų ir iš karto pelnė visų meilę. Sėkmingas maskarponės sūrio, kavos ir savoiardi sausainių derinys sužadina vaizduotę ir priverčia suvalgyti kiekvieną deserto kąsnį.
Žingsnis 1
Bananus supjaustykite nedideliais griežinėliais. Giliame dubenyje sumaišykite varškę, grietinėlę, bananus ir cukraus pudrą. Maišykite mikseriu, kol kremas taps vientisas.
Žingsnis 2
Padėkite sausainių skardą be dugno ant lėkštės. Abi sausainių puses pamerkite į atvėsusią kavą ir dėkite ant formos dugno taip, kad neliktų didelių tarpų.
Žingsnis 3
Sluoksnį sausainių sutepkite iš anksto paruoštu kremu, tada ant viršaus dėkite antrą sluoksnį kavoje mirkytų sausainių ir uždenkite kitu kremo sluoksniu, išlyginkite viršutinį sluoksnį silikonine mentele arba šaukštu.
Žingsnis 4
Uždenkite tiramisu formą maistine plėvele, folija arba virtuviniu rankšluosčiu ir palikite šaldytuve 2 valandoms. Išimkite formą iš mirkyto pyrago ir apibarstykite pyragą kakava, persijota per sietelį.
Kategorijos