Publikavimo data: 2024-06-16
Skanūs blynai
Skanūs blyneliai ant pieno - puikus patiekalas, kuris jus pradžiugins. Jei žinote, kaip kepti blynus, turite lazdelę - pagalbininką, kuris padės įvairiose situacijose. Blynai tinka ir pusryčiams, ir vakarienei. Jie derinami su uogiene, medumi, grietine, šį sąrašą galima tęsti labai ilgai.
Žingsnis 1
Kiaušinius įmuškite į didelį dubenį, pabarstykite cukrumi ir įpilkite šlakelį pieno.
Žingsnis 2
Supilkite sodą ir druską, tada suberkite miltus ir išmaišykite iki vientisos masės. Supilkite likusį pieną ir galiausiai sviestą.
Žingsnis 3
Įdėkite mišinį į šaldytuvą 80 minučių. Kepkite blynus ant silpnos ugnies, kol paruduos.
Kategorijos