Publikavimo data: 2025-08-16
Skanus bulguras su grybais
Dėl neutralaus skonio bulgurą galima derinti su daugeliu maisto produktų. Kartu su grybais jis dėl savo minkštos tekstūros sustiprina jų skambesį. Gaminimo metu kruopos mirkomos grybų padaže, todėl patiekalas būna labai sultingas ir aromatingas. Kad bulguro atspalvis taptų auksinis, gaminimo metu į jį įberkite šaukštą ciberžolės. Tarkuotas sūris arba smulkintos žolelės padės patiekalą padaryti įspūdingesnį.
Žingsnis 1
Apkepkite grybus ir svogūnus. Svogūną supjaustykite mažais kubeliais, o grybus - ketvirčiais. Į keptuvę supilkite saulėgrąžų aliejų ir svogūnus. Po 3 minučių sudėkite grybus ir kepkite dar 7 minutes.
Žingsnis 2
Išvirkite bulgurą. Bulgurą supilkite į pasūdytą vandenį ir virkite ant vidutinės ugnies 20 minučių.
Žingsnis 3
Sumaišykite ingredientus. Į keptuvę su grybais ir svogūnais sudėkite išvirtą bulgurą. Išmaišykite ir pagardinkite pagal skonį.
Kategorijos