Skanus bulguras su grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-16

Skanus bulguras su grybais

Dėl neutralaus skonio bulgurą galima derinti su daugeliu maisto produktų. Kartu su grybais jis dėl savo minkštos tekstūros sustiprina jų skambesį. Gaminimo metu kruopos mirkomos grybų padaže, todėl patiekalas būna labai sultingas ir aromatingas. Kad bulguro atspalvis taptų auksinis, gaminimo metu į jį įberkite šaukštą ciberžolės. Tarkuotas sūris arba smulkintos žolelės padės patiekalą padaryti įspūdingesnį.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
161 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
25 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.9/5 (30 bal.)

Žingsnis 1

Skanus bulguras su grybais Žingsnis 1
Apkepkite grybus ir svogūnus. Svogūną supjaustykite mažais kubeliais, o grybus - ketvirčiais. Į keptuvę supilkite saulėgrąžų aliejų ir svogūnus. Po 3 minučių sudėkite grybus ir kepkite dar 7 minutes.

Žingsnis 2

Skanus bulguras su grybais Žingsnis 2
Išvirkite bulgurą. Bulgurą supilkite į pasūdytą vandenį ir virkite ant vidutinės ugnies 20 minučių.

Žingsnis 3

Skanus bulguras su grybais Žingsnis 3
Sumaišykite ingredientus. Į keptuvę su grybais ir svogūnais sudėkite išvirtą bulgurą. Išmaišykite ir pagardinkite pagal skonį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos