Skanūs čeburekai su namine malta mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Skanūs čeburekai su namine malta mėsa

Čeburekai su namine malta mėsa turi dvi paslaptis: jie gaminami iš kokybiškos maltos mėsos, o tešla minkoma verdančiame vandenyje. Tokia čeburekų tešla leidžia sukurti traškią plutelę, gardžiai kvepia, o naminis faršas visada geresnis už pirktinį parduotuvėje. Nors čeburekai nėra šventinis patiekalas, jie visada laukiami šeimoje, o ypač vaikų. Retkarčiais šiais stebuklingais Krymo totorių ir Kaukazo virtuvės pyragais galite vaišinti visus.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
334 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
25 g
Angliavandeniai
18 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.5/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Skanūs čeburekai su namine malta mėsa Žingsnis 1
Dubenyje sumaišykite miltus, verdantį vandenį, aliejų ir druską, iš pradžių išmaišykite šakute, kad nesudegtų, tada rankomis. Užminkykite tešlą ir palikite ją 20-30 minučių pailsėti.

Žingsnis 2

Skanūs čeburekai su namine malta mėsa Žingsnis 2
Į mėsą sudėkite smulkiai supjaustytą svogūną, druską, pipirus ir šaltą vandenį. Maišykite mėsą, kad ji sugertų vandenį, tada čeburekuose bus daug sultinio.

Žingsnis 3

Skanūs čeburekai su namine malta mėsa Žingsnis 3
Iš likusios tešlos supjaustykite 10-12 apskritimų ir iškočiokite. Dėkite įdarą ir užspauskite kraštus užlenktu peiliu arba šakute. Kepkite gerai įkaitintoje keptuvėje. Ant čeburekų pilkite karštą keptuvėje esantį aliejų, kad susidarytų burbuliukai.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos