Publikavimo data: 2024-10-21
Skanus česnakų ir varškės užkandis
Sveikos varškės, grietinės, graikinių riešutų ir česnakų derinys yra puikus užkandis tiek kasdieniam valgymui, tiek šventiniam stalui. Jei iš varškės suformuosite rutuliukus ir apvoliosite juos graikinių riešutų trupiniuose, gausite skanų ir gražų užkandį švediškam stalui. Jį galite naudoti kaip duonos užtepėlę.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite žoleles. Nulupkite česnaką ir išspauskite jį per presą. Graikinius riešutus sumalkite patogiu būdu, pavyzdžiui, kavos malūnėliu.
Žingsnis 2
Į dubenį sudėkite varškę, česnaką, žoleles ir riešutus. Pagardinkite druska ir pipirais. Sudėkite grietinę ir išmaišykite. Galite sukti rutuliukus arba dėti į paplotėlius kaip užtepėlę ant duonos. Dėkite į šaldytuvą 30 minučių.
Kategorijos