Skanus česnakų ir varškės užkandis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-21

Skanus česnakų ir varškės užkandis

Sveikos varškės, grietinės, graikinių riešutų ir česnakų derinys yra puikus užkandis tiek kasdieniam valgymui, tiek šventiniam stalui. Jei iš varškės suformuosite rutuliukus ir apvoliosite juos graikinių riešutų trupiniuose, gausite skanų ir gražų užkandį švediškam stalui. Jį galite naudoti kaip duonos užtepėlę.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
205 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.9/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Skanus česnakų ir varškės užkandis Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite žoleles. Nulupkite česnaką ir išspauskite jį per presą. Graikinius riešutus sumalkite patogiu būdu, pavyzdžiui, kavos malūnėliu.

Žingsnis 2

Skanus česnakų ir varškės užkandis Žingsnis 2
Į dubenį sudėkite varškę, česnaką, žoleles ir riešutus. Pagardinkite druska ir pipirais. Sudėkite grietinę ir išmaišykite. Galite sukti rutuliukus arba dėti į paplotėlius kaip užtepėlę ant duonos. Dėkite į šaldytuvą 30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos