Skanus cukruotas moliūgas su prieskoniais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Skanus cukruotas moliūgas su prieskoniais

Nepaisant gilaus apdorojimo, cukruotas moliūgas išsaugo svarbius vitaminus C ir A, taip pat geležį, kuri padeda kovoti su depresija ir kitomis nemaloniomis ligomis. Be kita ko, cukruotas moliūgas yra labai skanus natūralus produktas ir gali pakeisti gamyklinius saldainius. Cukruotus vaisius galite patiekti prie arbatos, kavos, jais puošti pyragus ir pyragaičius, dėti į košes, kurios įgaus visiškai kitokį, bet labai malonų skonį ir aromatą.
Gaminimo laikas
240 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
150 kcal.
Angliavandeniai
41 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.67/5 (9 bal.)

Žingsnis 1

Skanus cukruotas moliūgas su prieskoniais Žingsnis 1
Moliūgą supjaustykite mažais 1 cm x 2 cm dydžio kubeliais. Dideliame puode užvirinkite cukraus ir vandens sirupą ir supilkite į jį moliūgą. Suberkite cinamoną ir gvazdikėlius.

Žingsnis 2

Skanus cukruotas moliūgas su prieskoniais Žingsnis 2
Į puodą su moliūgu įpilkite apelsinų sultis ir žievelę. Užvirkite ir virkite 5 minutes. Tada nukelkite nuo ugnies ir atvėsinkite.

Žingsnis 3

Skanus cukruotas moliūgas su prieskoniais Žingsnis 3
Moliūgą paskleiskite ant pergamento ir pašaukite į orkaitę. Džiovinkite 3-4 valandas 50 laipsnių Celsijaus temperatūroje. Tada cukatas apibarstykite cukraus pudra ir perkelkite į stiklinį indą su dangčiu. Laikykite virtuvės stalčiuje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
Konservai, vaisių konservai, konservavimas, džiovinimas, paprasta, mažai kalorijų, abrikosų sezonas, be įprastų alergenų, receptų knyga

Kategorijos