Publikavimo data: 2025-08-17
Skanus cukruotas moliūgas su prieskoniais
Nepaisant gilaus apdorojimo, cukruotas moliūgas išsaugo svarbius vitaminus C ir A, taip pat geležį, kuri padeda kovoti su depresija ir kitomis nemaloniomis ligomis. Be kita ko, cukruotas moliūgas yra labai skanus natūralus produktas ir gali pakeisti gamyklinius saldainius. Cukruotus vaisius galite patiekti prie arbatos, kavos, jais puošti pyragus ir pyragaičius, dėti į košes, kurios įgaus visiškai kitokį, bet labai malonų skonį ir aromatą.
Žingsnis 1
Moliūgą supjaustykite mažais 1 cm x 2 cm dydžio kubeliais. Dideliame puode užvirinkite cukraus ir vandens sirupą ir supilkite į jį moliūgą. Suberkite cinamoną ir gvazdikėlius.
Žingsnis 2
Į puodą su moliūgu įpilkite apelsinų sultis ir žievelę. Užvirkite ir virkite 5 minutes. Tada nukelkite nuo ugnies ir atvėsinkite.
Žingsnis 3
Moliūgą paskleiskite ant pergamento ir pašaukite į orkaitę. Džiovinkite 3-4 valandas 50 laipsnių Celsijaus temperatūroje. Tada cukatas apibarstykite cukraus pudra ir perkelkite į stiklinį indą su dangčiu. Laikykite virtuvės stalčiuje.
Kategorijos